Home > Vind hulp > Voelstream | Levensgeluk in full swing

Voelstream | not your average life coach

Lichaamstaal als startpunt voor persoonlijke groei

Burn-out herstel, pak het bij de wortel aan

 

De weg vrij om weer te voelen.

Verlang jij naar rust in je lijf maar maakt je hoofd overuren? Verdwijnt de sprankel in je ogen en worden trekken in je gezicht strakker?

Genereert dit chaos en weet je niet meer hoe het anders moet? Stap jij steeds weer in je valkuilen, ondanks dat jouw voornemen het anders te doen?  Frustreert het dat anderen jouw keuzes beïnvloeden?

 

Herken je dit, dan is een voelstream-traject geschikt voor jou. Een werkwijze waarbij jij je gaat ontdoen van oude patronen en ruimte creëert om weer te gaan vóelen.

“Het antwoord naar blijvende verandering ligt dichterbij dan je in de gaten hebt.
Namelijk in je lichaam.”

 

Coaching bij Voelstream betekent aandacht voor lichaamstaal. Aandacht voor lichaamstaal impliceert aandacht voor emoties. In deze kenniseconomie worden gevoelens veelal beredeneerd en een plekje gegeven. Echter, er is een verschil tussen indringende gebeurtenissen verwerken met het hoofd en verwerken met het lichaam.

Zolang emoties een plekje hebben, draag je het bij je.

Onderdeel binnen voelstream is opruiming houden in je lichaam. ‘De bezem erdoor’ en ruimte maken voor energie, vertrouwen en kracht. Trajecten resulteren in het ervaren van levensgeluk. Iets wat je niet bedénkt, dit voel je. Je zendt dit uit en vormt een sprankeling die je op de omgeving overbrengt. Zelfs zonder een woord te spreken.

 

Hoe heb jij geleerd met emoties om te gaan?

Voelstream onderscheidt zich door het gebruik van een non-verbale gezichtsanalyse.  Onbewust opgeslagen emoties in beeld gebracht. Het geeft op een andere manier inzicht waarom je iets doet, of juist niet doet en waarom je terugvalt in oude patronen. Tevens biedt het richting om structureel verandering aan te brengen.

Lichaamswerk: Opruimen in plaats van een plekje geven.

Lichaamswerk laat je blokkades opruimen en creëert nieuwe frisse energie. Een Bottom-Up werkwijze met blijvend resultaat.

Je leert door te ontdoen, je groeit door weer te voelen. Balans tussen voelen en denken wordt hersteld en je creëert een stevige basis vol vertrouwen in wie je bent en wat je doet.

Dit weerspiegelt zich ook in lichaamstaal: Met sprankelende ogen, frisse energie en een heldere visie geef je het leven vorm zoals het bij je past. Los van oude patronen, Vrij om te zijn wie je bent.

 

Specials:

📹 Non-verbale gezichtsanalyse

🌟Lichaamstaal coach en trainer

💪🏻Lichaamswerk

🍀Werkgeluk Academy

🗝Boost programma: snel en effectief naar structurele verandering

⚪️Online helder en krachtig communiceren

✨Energie is het nieuwe talent

 

Kenmerken in werkwijze:

🤸🏻‍♀️Uit het hoofd, naar het lichaam.

🟢Blokkades opruimen

⚖️Balans tussen voelen en denken

💎Charisma

🧠Nieuwe paden in het brein

📍Minder praten meer vertellen

⚡️Authenticiteit

Praktijkinformatie

Voelstream | Levensgeluk in full swing

Karin Dols

Mr Bierkuslaan 3
5237 JB ‘s-Hertogenbosch
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Voelstream | Levensgeluk in full swing
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.