Home > Vind hulp > VNS Vitalieit > Venus Vitaliteit

Venus Vitaliteit

Ervaringsdeskundigheid waardoor jij je meer begrepen voelt

Natasja is ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen, dwang, depressies, burn-out, zelfbeschadiging en hoog sensitiviteit en gespecialiseerd in vruchtbaarheidsbewustzijn, vruchtbaarheidsproblemen , natuurlijke (anti)conceptie, hormonen, orthomoleculaire voeding en hoog sensitiviteit.

Als coach en therapeut geloof ik dat je een cliënt tot zo diepgaand kunt helpen als waar je zelf ooit bent geweest. Ik ben daarom overtuigd van de meerwaarde die ervaringsdeskundigheid biedt in dit vakgebied. Ik geloof zelf in de samenwerking tussen je hoofd (mind en spirit) en je lichaam, in de kracht van de natuur en in jouw zelfhelende vermogen.

Fysieke klachten zie ik als manier van je lichaam om te communiceren dat de manier waarop je voor haar zorgt, ze niet fijn vindt. Pas nadat ik op deze manier naar mijn lichamelijke klachten ben gaan kijken heb ik mezelf op vele manieren kunnen helen. Ik heb er mijn missie van gemaakt anderen te helpen zichzelf en hun lichaam beter te leren begrijpen, zodat ieder mens zichzelf en zijn of haar lichaam op de natuurlijke manier kan in balans kan brengen en houden.

Praktijkinformatie

Venus Vitaliteit

Natasja Spaans

Veenendaalplein 147
1106CS Amsterdam
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Venus Vitaliteit
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.