Home > Vind hulp > Vitoria coaching

Vitoria coaching is er voor jou!

Weten waar je talenten liggen en ze optimaal inzetten, zodat je lekker kunt werken (je onderneming leiden) en kunt genieten van de tijd dat je niet aan het werk bent, daarvoor ben je bij Vitoria-coaching aan het juiste adres.

Ik zet mij met veel werkplezier en enthousiasme in om managers, directieleden en medewerkers te begeleiden bij het opsporen en optimaal inzetten van talent. Inzicht alleen is meestal niet genoeg. Ik motiveer en stimuleer je om die stappen te nemen die je zo graag zou zetten, maar op de een of andere manier niet zet.

Ik kom graag tot de kern van de problematiek en werk oplossingsgericht aan het doel dat wij samen formuleren voor onze samenwerking.

Bij het geven van training, voeren van coaching gesprekken of het ondersteunen van bedrijven, vind ik het belangrijk om puur en oprecht te werken. Daarbij hou ik het belang van de onderneming en de medewerkers beide in het oog.

Zonder te oordelen draag ik graag bij aan de verandering of de ontwikkeling die er noodzakelijk of gewenst is.

Het is mijn overtuiging dat mensen met minder moeite meer kunnen bereiken als zij werken vanuit passie & kracht. Het gevoel en verstand beide kan laten spreken door hoofd en hart met elkaar te verbinden. Als er dan ook waardering of succes volgt en de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen, dan is succes en werkplezier verzekerd.

Het is mijn drijfveer om mensen, teams en processen zodanig op elkaar te laten aansluiten, dat zowel de medewerker als de organisatie tot volle bloei komt en blijft excelleren. Efficiency en resultaat zijn twee woorden die mij na aan het hart liggen.

Ik ben loyaal, zoek zelf naar verbinding en ben ook in staat om mensen samen te brengen.

Praktijkinformatie

Vitoria coaching

Silphy van Heemskerk-Engelbracht

P.J. Oudweg 1
Almere
  • In de praktijk
  • Online