Home > Vind hulp > VitaZin

Lekker in je vel en zin in het leven.

Zit je niet lekker in je vel en voel je je niet in balans? Ben je vaak moe of heb je last van stress? Weet je niet waar je klachten vandaan komen en/of kom je er maar niet van af?

Ik ga vanuit een holistische aanpak met je aan de slag; dus met de lichamelijke, mentale, emotionele, energetische en spirituele gebieden.

Ik maak daarbij gebruik van mijn expertise als Sensi therapeut, Vitaloog en energetische healer.

Sensi-therapie is een alternatieve manier van behandelen waarbij verschillende alternatieve/ complementaire methodes zijn samen gebracht in 1 protocol.  De Sensi-methode is een effectieve methode die behandelt wat voor jou op dat moment nodig is; dit is altijd maatwerk omdat ik dit met een bio- tensor uitmeet.

Hoe ga ik te werk als Sensi therapeut?

Allereerst breng ik je in balans voordat ik ga behandelen. Want als je uit balans bent slaat de behandeling minder goed aan. Bij in balans brengen kun je denken aan linker/ rechter hersenhelft met elkaar in verbinding brengen, aarden, hoofd/ lichaam verbinding verbeteren, energieherstel, aura herstel etc.

Hierna ga ik met de behandelfase aan de slag; daarbij kun je denken aan burn-out protocol, stress release, pijn protocol, drukpuntmassage, werken met edelstenen, holistic pulsing, EFT (emotional freedom technique), past life clearence, verbeteren energiestroom van de meridianen.

Na deze fase bekijk wat er nodig is qua voeding en voedingsstoffen; zijn er intoleranties, moet een tekort aan mineralen/ vitaminen worden aangevuld, is er bv een hypoglykemie dieet of ontgifting nodig?

Daarnaast meet ik uit of het gebruik van edelstenen, etherische olie of andere remedies van toepassing zijn.

Vitaloog

Naast Sensi therapeut ben ik Vitaloog. Een Vitaloog is een vitalileits coach en adviseur die met de verschillende levensgebieden; fysiek, mentaal, sociaal en spiritueel aan de slag gaat. Waar valt winst te behalen en aan welke knoppen moet je draaien om weer lekker in je vel te zitten? Deze kennis zet ik in tijdens mijn behandelingen.

Energetische healing

Tijdens de Sensi behandelingen bekijk ik altijd wat iemand nodig heeft en zet ik in wat het beste helpt; als het nodig is vul ik het e.e.a. aan met technieken uit de Sjamanistische healing zoals werken met krachtdieren / gidsen, spiritueel voelen, violette vuur etc.

Wil je weer lekkerder in je vel zitten? Kijk op mijn website wat ik voor je kan betekenen of neem contact op met dianavanhagen@vitazin.nl

Praktijkinformatie

VitaZin

Diana van Hagen

Emmastraat 115
2641 ED Pijnacker
  • In de praktijk
Neem direct contact op met VitaZin
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.