Home > Vind hulp > Vitality Choice

Vitality Choice

Weer vol energie en positiviteit je dag beginnen?

Ik ga jou daarbij helpen! Ik ben ervan overtuigd dat alles met elkaar in verbinding staat. Dit is dan ook de reden dat we met voeding en coaching aan de slag gaan voor een optimaal resultaat. Je brein en darmen hebben namelijk een wisselwerking met elkaar. Veel klachten komen om deze reden dan ook uit de darmen.

Naast orthomoleculair adviseur gespecialiseerd in psyche, NLP Master ben ik ook ervaringsdeskundige.

Uit eigen ervaring weet ik hoe de uitdagingen van het leven vaak een enorme impact kunnen hebben op wie je bent en welke keuzes je maakt voor jezelf. We kunnen allemaal ontwikkelen en veranderen, al weet ik dat dat lang niet altijd even makkelijk is.

Korte introductie van Orthomoleculaire geneeskunde: het kan een belangrijke rol spelen bij de preventie of behandeling van ziekten. Er wordt namelijk gestreefd naar een lichaam die in balans is. De juiste voeding, ontspanning en beweging bevorderen de lichamelijke en geestelijke weerstand, waardoor we als mens fitter en gezonder leven. Ieder lichaam is anders en heeft daarom een eigen behoefte aan een verhouding nutriënten. Daarom staat bij de orthomoleculaire geneeskunde het individu centraal. Het is onder andere mogelijk om een EMB-bloedtest in de praktijk af te laten nemen. Meer informatie over de EMB-bloedtest vind je op de website.

Naast dat voeding belangrijk is om verandering teweeg te brengen help ik jou ook mentaal de juiste stappen te zetten.

Ik help jou om je steeds meer bewust te worden van jouw wensen en verlangens en ik leer hoe je vanuit je huidige situatie daar naartoe kunt komen. Ik luister naar jouw verhaal. Maar je krijgt ook vragen. Dat daagt je uit om na te denken en zo groei jij ernaar toe om je situatie te overzien en je verlangens en de weg ernaar toe te herkennen. Eigenlijk kun je het zien als een mooie ontdekkingsreis die je samen met mij maakt. Ik ondersteun jou in je bewustwordingsproces en help je nieuwe inzichten te verkrijgen. Daarnaast stimuleer ik je om ook daadwerkelijk concrete stappen te nemen, om zo meer balans en voldoening in je leven te krijgen. Vanuit verbinding met jezelf je doelen bereiken.

De juiste voeding zorgt ervoor dat je lichaam beter met elkaar samenwerkt zodat je stress en prikkels beter kan verdragen. Persoonlijke ontwikkeling zorgt dat je geestelijk groeit. Je brengt je vaardigheden en je kwaliteiten in kaart en leert effectiever om te gaan met angsten, emoties en andere persoonlijke situaties waar je mee worstelt. Het draagt bij aan je groei als mens, je succes en je geluk!

Praktijkinformatie

Vitality Choice

Sharon van der Walle

Zuidvliet 2
3141 AL Maassluis
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Vitality Choice
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.