Home > Vind hulp > VITA Lifestyle: Vitaliteit in Lijf&Bedrijf

CREËER DE WERKELIJKHEID DIE JE WENST

Vitaal leven, in balans, in verbinding en met een doel.

“Na een burn-out word je nooit meer de oude. Je wordt de nieuwe, vitale versie!”

Wil jij meer uit jezelf, je werk en je leven halen? Dan heb jij de krachtige mindset in huis om echt in beweging te komen en blijvend resultaat te boeken bij VITA COACHING&TRAINING! Want je moet er wel voor aan de bak. Bij VITA leun je niet achterover. Tijdens de actieve, ervaringsgerichte sessies word je geprikkeld eens echt in de spiegel te kijken en naar binnen te gaan. Zo krijg jij meer leiderschap en invloed over jouw werk en je leven!

Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt waar je heen wilt en wat bij jou past om van daaruit je volledige potentieel te benutten en je vitaal in je lijf te voelen. We zijn echter een meester geworden om onszelf te misleiden en hoofd boven lijf te laten spreken..

Want als mens ben je meer dan alleen je fysieke lichaam. Hoe velen van ons geloven al onze eigen gedachten bijvoorbeeld? Laten onbewuste overtuigingen voortkomend uit oude ervaringen bepalen hoe we ons voelen en hoe we reageren in plaats van acteren in het moment? Ben jij nog in contact met je buikgevoel, de innerlijke wijsheid van je lijf? Of voel je je meer een wandelend hoofd en heb je eigenlijk geen idee meer wat in jou leeft qua passies, talenten, en drijfveren? Lig jij op de juiste koers?

Integrale Leefstijl- of vitaliteit coaching richt zich op de mens als geheel. Je bent namelijk niet alleen datgene wat in je hoofd omgaat, maar ook hoe je je voelt, welke emoties je voelt en wat je drijft in het leven. Alles staat in verbinding, en het een beïnvloedt het ander en vice versa. Integrale leefstijl- en vitaliteit coaching geeft inzicht in datgene wat jou op dit moment uit balans brengt. En wat je zelf kunt doen om weer in balans te komen. In z’n geheel, want als je op een vlak wat verandert dan merk je de intense doorwerking er van onmiddellijk ook op de andere dimensies van vitaliteit. Je maakt (opnieuw) verbinding met wie je bent en wat je kunt en drijft.

Als integraal leefstijlcoach ga ik samen met jou onderzoeken waar de sleutel tot balans ligt. Wil jij meer plezier en voldoening in je werk? Met zelfvertrouwen je eigen koers bepalen? En je talenten en toegevoegde waarde in kaart brengen en voelen zodat je de regie weer stevig in handen hebt? Dan ben je bij VITA op de juiste plek!

Praktijkinformatie

VITA Lifestyle: Vitaliteit in Lijf&Bedrijf

Debby van Soest

Deken Broekmanlaan, 3
5282 MA Boxtel
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online