Home > Vind hulp > Vijfvooruit coaching

Vijfvooruit

Vijfvooruit - coaching en persoonlijke ontwikkeling-

VIJF BELANGRIJKSTE LEVENSDOELEN HELDER KRIJGEN

Welkom bij Vijfvooruit.  Mijn naam is Johanniek Knibbeler en mijn missie is om mensen te laten ontdekken wat hun energie geeft en waar zij hun bed voor willen uitkomen. Ik heb hiervoor het coachingsbedrijf Vijfvooruit opgericht.
Vijfvooruit gebruikt hiervoor de Big Five for Life methode , een uniek nieuw concept.

Big Five for Life™ is een wereldwijd succesvolle coachmethode die je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Dat gebeurt door je te laten ontdekken wat je vijf belangrijkste levensdoelen zijn: je Big Five for Life. Hiermee krijg je weer focus op wat echt belangrijk is in je leven en je werk.  Ook wordt er stilgestaan bij jouw persoonlijke reden van bestaan, je missie. Wat hier precies mee bedoeld wordt, wordt prachtig uitgelegd in het boek de Why Cafe van bestseller auteur John Strelecky en grondlegger van de Big Five for Life.

Je kunt bij mij terecht voor inspiratie workshops, de Discovery Life Safari workshops en persoonlijke coaching. Ik neem je mee op een inspirerende reis. Misschien wel op de meest inspirerende reis ooit.

Ik ben er primair voor diegenen die geraakt zijn of geraakt gaan worden door een reorganisatie.

Maar ook mensen die last hebben van een burnout, minder stress willen ervaren, en meer focus willen krijgen of het plezier terug willen vinden in hun huidige werk kan ik zeer goed helpen.

Mocht je belangstelling hebben voor onderstaande boeken om meer over de methode te leren, neem dan ook even contact met mij op.

 

Praktijkinformatie

Vijfvooruit coaching

Johanniek Knibbeler

Lobbendijk 35
3991EB Houten
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Vijfvooruit coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.