Home > Vind hulp > Via Irene Coaching

Meer energie ervaren in je leven | Via Irene

Via Irene Coaching

Wil jij meer energie en balans?

In de huidige maatschappij ervaren steeds meer mensen symptomen van stress. Als stress- en burn-outcoach help ik jou op weg naar meer energie, meer balans en minder stress. Niet alleen nu, maar blijvend. Een beetje stress houdt ons scherp en is prima, maar van te veel stress worden we ziek. Ik coach oplossingsgericht en help je om (weer) perspectief te zien. Samen zorgen we ervoor dat je in actie komt, zodat je weer de juiste stappen naar een vitaal leven zet.

Richting geven aan jouw leven

Veel vrouwen belanden op een punt waarop ze niet meer weten wat ze zelf willen doen en bereiken in hun leven. Waarvan krijgen ze energie? Past hun werk nog wel bij hen? Meestal leggen ze de focus buiten zichzelf: ze zijn altijd aan het plannen, houden alle ballen in de lucht en ploffen ’s avonds moe op de bank. Dat levert vaak stress op. Zowel privé als op het werk. Net als gevoelens van doelloosheid: waar doe ik het allemaal voor? Word ik hier nog wel gelukkig van? Ook dit kan een gevoel van onrust en stress geven.

 

Kiezen voor jezelf, zonder een ander tekort te doen

Ik kan jou weer helpen te voelen wat je zelf belangrijk vindt, waar je behoefte aan hebt en waar je energie van krijgt. Ik help jou te kiezen voor jezelf, zonder dat je het gevoel hebt een ander tekort te doen. Hierdoor krijg je ruimte om dingen te doen die dicht bij jezelf liggen. Je gaat je energieker voelen, ervaart minder stress en meer vrijheid.

Via Irene Coaching | Werkwijze

Ik bied coaching, bij voorkeur in de natuur, waarbij ik het belangrijk vind dat je (weer) leert voelen wat jij belangrijk vinden. Ik help jou weer te voelen waar jouw kracht zit en dat je weet hoe je deze kracht in kan zetten. Stappen die helpen je weer vitaal te voelen.

Een burn-out is te voorkomen als je de signalen op tijd herkent. Ik help jou graag die waarschuwingssignalen te herkennen en om ongezonde gewoontes om te buigen in gezondere gewoontes. Het is belangrijk dat je iets met deze signalen doet, voordat je echt niet meer kan. Ook bied ik coaching aan als je vanwege stressklachten of een burn-out langdurig bent uitgevallen. Ik help jou om in een passend tempo blijvend te herstellen en weer vitaal aan het werk te gaan. Naast coaching in de natuur bied ik ook energetische coaching. Een combinatie tussen beiden is ook mogelijk.

 

Wandelcoaching

Wandelen in de natuur heeft een bijzonder effect op mensen. In de natuur kom je sneller tot ontspanning en in contact met jezelf. Daarom is het ook makkelijker om tijdens het wandelen in gesprek te komen. Tijdens het lopen kom je op meer manieren in beweging dan je denkt. Een wandeling zorgt ervoor dat er van alles in je lichaam gebeurt, waardoor verstand en gevoel in verbinding komen. Doorgaans komen we heel ver met 4 – 6 wandelingen.

Energetische coaching

Naast coaching in de natuur is er ook de mogelijkheid tot energetische coaching. Samen brengen we jouw energiesysteem weer in balans en activeren het zelf genezend vermogen van jouw lichaam. Hierdoor kan de energie weer vrij door jouw lichaam stromen en kom je weer in je kracht te staan. Je krijgt je de regie over je vitaliteit terug en kunt genieten van al het moois wat het leven te brengen heeft.

Op basis van een eerste energetisch consult zullen we samen kijken welke vraag jij hebt en wat er nodig is om jouw doel te bereiken. Je kan dan meteen ervaren hoe een energetisch consult gaat en voelt.

Via Irene Coaching | Over Irene

Mijn naam is dus Irene en het is mijn missie mensen te inspireren en motiveren om hun intrinsieke doelen te bereiken. Ik doe dat het liefst door met jou naar buiten te gaan en te wandelen. Daar help ik je om je kracht weer te vinden, te voelen en balans en energie te ervaren in je leven.

Ik geloof dat als je datgene doet wat jou drijft, wezenlijk raakt en energie geeft, je ook zelf energie voelt en je lekker in je vel zit. Dit heeft direct ook effect op jouw gevoel van het ervaren van stress.

Ik heb een achtergrond als HR adviseur en -manager. Inmiddels heb ik de nodige gerichte coachopleidingen gevolgd. Momenteel ben ik mij nog verder aan het ontwikkelen door het volgen van de opleidingen Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO.

Wat anderen over mij zeggen

“Irene heeft me, in een mum van tijd, geleerd om echt te voelen. En mijn doel is helder, ik weet nu waar ik naartoe wil. Ik maak hierdoor andere keuzes dan voorheen, ben bewuster en voel me vrijer en kalm. Ik ben erg onder de indruk van haar efficiënte werkwijze, op mij heeft het een hele positieve uitwerking.”

“Je stelt precies de juiste vragen en luistert echt naar me. En daarnaast voel je me ook nog eens goed aan. Ik heb nu veel minder hoofdpijn, ben dingen anders gaan zien en voel weer rust vanbinnen. Ik beveel je van harte aan bij anderen.”

Meer weten?

www.via-irene.nl

06-23365262

irene@via-irene.nl

Praktijkinformatie

Via Irene Coaching

Irene Reekers

Infanteriestraat 3
7433 MD Schalkhaar
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Via Irene Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.