Home > Vind hulp > Coach in Verlieven

Verlieven begint hier >>

Gratis intakegesprek aanvragen

Coach in Verlieven

Lekker in je vel, vol zelfvertrouwen en zelfliefde

Ben je f*cking hard voor jezelf? Zit je tegen een burn-out aan of er zelfs al in? Heb je moeite met jouw grenzen aangeven? Overzie je het allemaal niet meer dus blijf je maar wanhopig hard rennen? Voelt alles zwaar en als een moetje? Merk je het niet alleen mentaal maar ook fysiek? Welke versie voor jou ook geldt, als de term verlieven jou meteen aansprak, zul je waarschijnlijk een portie verlieven nodig hebben. Verlieven is een zelfverzonnen woord maar je weet meteen wat ik bedoel. Ik spreek vanuit ervaring en heb zelf de laatste jaren gigantische stappen gezet in zelfvertrouwen en zelfliefde. Als coach in verlieven help ik jou graag om ook die stappen te zetten.

NLP-coach

en meer

Nadat ik in 2016 in een burn-out terecht kwam, heb ik mijn leven omgegooid. Ik heb sindsdien diverse opleidingen afgerond; NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP opleidingscoach voor business, Business Change Consultant, Kernwaardenanalist en een opleiding tot Internationaal gecertificeerd NLP Trainer. Ook ben ik mezelf gaan verdiepen in praktische filosofie, systemisch werk, opstellingen, het enneagram, emoties, de kracht van kwetsbaarheid en de samenwerking tussen ons lijf en ons brein. Gecombineerd met mijn managementachtergrond (SBRM) geef ik nu zelf NLP Practitioner opleidingen en ben ik 1-op-1 coach zowel voor particulieren als in het bedrijfsleven. Mijn specialiteit is verlieven.

Voor wie

In mijn coachpraktijk ontvang ik mannen en vrouwen tussen de 20 en 70 jaar die ik help met oplossen van problemen en vraagstukken. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, waar krijg ik energie van? Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Waar loop ik vast? NLP-coaching helpt om meer rust te vinden, je zelfvertrouwen te laten groeien, je krachtig te voelen en meer liefde voor jezelf te vinden. Je kunt bij mij terecht voor burn-out preventie of wanneer je al in een burn-out zit, met spanningsklachten, bij onzekerheid of wanneer je niet lekker in je vel zit. Ik creëer een liefdevolle omgeving vol rust en vertrouwen waar je veilig jouw uitdaging kunt onderzoeken.

Hoe werkt het

Heb je interesse dan boek je geheel vrijblijvend een gratis intake gesprek. Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is als je een klik hebt met je coach. Tijdens het intake gesprek van 45 minuten maak je kennis met mij en mijn manier van werken. Als NLP-coach maak ik veel gebruik van verschillende plekken in de ruimte (plaatsankers). We gaan niet alleen maar zitten en praten. Na de intake besluit je of je een coachtraject met mij wilt. Een coachtraject bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur. Tussen de eerste sessies zitten 1 à 2 weken. Bij Sessie 4 en 5 zitten er 3 tot 4 weken tussen zodat je het geleerde in de praktijk toe kunt gaan passen. Je gaat dus meteen nieuw gedrag integreren in jouw dagelijkse leven. Hierdoor weet je zeker dat je écht wat hebt aan de coaching. Mijn doel is dat je na 5 sessies zelf verder kunt.

Ben jij er aan toe om te verlieven? Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak voor een gratis intake. Je kunt meestal snel bij me terecht.

Liefs,

Mariëlle

Praktijkinformatie

Coach in Verlieven

Mariëlle van de Walle

Hofsingel 95
3155 AL Maasland
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Coach in Verlieven
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.