Home > Vind hulp > Vera Zieleman Coaching

Vera Zieleman Coaching

In de sessies werk ik met regressie- en reïncarnatietherapie, welke er van uit gaat dat je huidige probleem/klacht een symptoom is van één of meerdere onverwerkte (traumatische) ervaring(en) uit je verleden. Wanneer deze oorspronkelijke ervaring niet geheel afgerond is kunnen er allerlei mentale, emotionele en lichamelijke klachten ontstaan die hun uitwerking hebben in je huidige leven.

Vera Zieleman Coaching | Voor wie?

De therapievorm werkt zowel op fysiek als emotioneel als mentaal niveau, waardoor een groot aantal verschillende klachten kan worden aangepakt, waarbij te denken valt aan:

 • Stress en stress gerelateerde klachten
 • Relatieproblemen
 • Negatieve gedachten
 • Slaapproblemen
 • Psychische klachten
 • Onzekerheid
 • Faalangst
 • Schuld- en schaamtegevoelens
 • Emotionele klachten
 • Psychosomatische klachten
 • Angsten

Regressie- en reïncarnatietherapie is voor iedereen geschikt die verantwoordelijkheid wil nemen over zijn/haar eigen genezingsproces en inzicht wil verkrijgen in de oorsprong van zijn/haar patronen en klachten. Ook kan deze vorm van therapie bijdragen aan zingeving, persoonlijke groei en bewustwording.

Werkwijze

We werken met jouw ingebrachte thema. De therapie begint met een uitgebreide intake van 1,5-2 uur, waarin vaak al helderheid wordt verkregen in de rode draad of je levensthema. Na de intake stemmen we af of we een traject met elkaar aan gaan en stemmen we de frequentie van de sessies af op jouw proces en wensen. Gemiddeld gezien vinden de sessies om de drie weken plaats.

In de sessies na de intake (elk ook rond de 1,5-2 uur) gaan we na een kort voorbereidingsgesprek en met de informatie uit de intake terug naar het verleden om onbewuste ervaringen opnieuw te beleven.

In de sessie ga je onder mijn begeleiding terug in jouw persoonlijke geschiedenis, naar het allereerste moment waar jouw probleem ontstond. Het onderbewuste is hierin leidend en weet precies wat er op dat moment relevant is en waaraan gewerkt mag worden.
Tijdens een herbeleving ben je je altijd tegelijkertijd bewust van jezelf in het verleden én van jezelf in het heden. Hierdoor houdt jij altijd de controle.

Door het herbeleven, verwerken en integreren van de tot nu toe onverwerkte ervaringen in verschillende gebieden van je leven(s), krijg je de kans om de thema’s, die aan de basis liggen van je huidige problemen, te neutraliseren. Een sessie zorgt op deze manier niet alleen voor inzicht op mentaal niveau, maar vooral ook voor het integreren van een situatie op diep lichamelijk en emotioneel niveau.

Over mij

Mijn naam is Vera en oorspronkelijk heb ik een achtergrond in de financiële wereld. Dit was echter totaal niet mijn passie en kon mij geen vervulling bieden. Daarom ben ik destijds meerdere coach- en therapeutopleidingen gaan volgen en blijf ik mij nog steeds continu bijscholen.

Door mijn eigen ervaringen met het jong overlijden van mijn vader en het verdriet waar ik ruim 20 jaar later pas mee aan de slag ging weet ik heel goed wat het kan betekenen om aan de slag te gaan met wat zich binnen in jou af speelt. Door verscheidene sessies en therapieën te hebben ondergaan kan ik met recht zeggen dat mijn leven een stuk lichter is geworden en dat ik veel bewuster ben geworden van mijn patronen en triggers.

Ik vind het fantastisch om in mijn sessies mensen te mogen begeleiden en vanaf de zijlijn te mogen aanschouwen hoe een paar sessies al veel verlichting en inzicht kan brengen, waardoor iemands leven letterlijk lichter wordt. Dit gun ik jou ook.

Mocht je meer informatie over mij of de sessies willen, voel je dan vrij om mij te contacten via contact@verazieleman.nl of stuur me via deze pagina op Balansportaal een bericht.

Praktijkinformatie

Vera Zieleman Coaching

Vera Zieleman
 • In de praktijk
Neem direct contact op met Vera Zieleman Coaching
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.