Home > Vind hulp > VanessaVink.com

VanessaVink.com

Energie Reading | Lichtwerker | Spirituele Healing | Amsterdam

Alles en iedereen bestaat uit energie. Die energie heeft een bepaalde vibratie en die vibratie bevat informatie. Als een reader ‘lees’ ik deze informatie als een boek.

Tijdens een sessie met mij valt jouw ‘boek’ voor mij open op de pagina waar jij aan wil werken. Dat is dus nooit te veel, maar precies datgene wat jij aankan en wat jij op dat moment het meeste nodig hebt. Door middel van het lezen van jouw boek – a.k.a. readen – krijg jij wat jij nodig hebt om jouw volgende stap(-pen) te maken. In een reading krijg je dus bakken met informatie over jezelf!

Healing & Reading

Een healing is ruimte creeëren voor jouw eigen energie! Een reading vertelt over het proces waar je in zit; een healing helpt je concreet. Tijdens een sessie krijg je reading en healing: als jij beter begrijpt wat er in jouw energiesysteem gebeurt, dan kan je ook meer in je autonomie stappen. Die twee gecombineerd zijn heel krachtig in het transformatieproces van JEZELF worden.

Energiewerk

Waarom is energiewerk interessant om te benutten tijdens jouw helingsproces? Het kan gebeuren dat er teveel energie van anderen bij jou zit, of dat je teveel van je eigen ruimte opgeeft, of dat er blokkades zijn, of we mogen schoonmaken wat je te horen hebt gekregen tijdens een reading, etc.

Het gaat er niet om dat iets gebroken nodig is en dat het gemaakt moet worden. Het gaat erom dat een reading/healing bij jou je eigen vermogen om te helen ‘triggert’. Energetisch werk, zoals reading en healing, maakt contact met wie jij in werkelijkheid bent en wat jij aan het uitvogelen ben in dit leven, zodat jij je eigen stem, je eigen intuïtie beter kan horen.

VanessaVink.com | Werkwijze

Dit is wat ik doe: ik open de mogelijkheid voor jou om stappen te nemen op dit punt in jouw energetische groei zodat jij er daarna verder mee aan de slag kan. Dat is zo helend! Niet alleen jouw groei als mens, maar ook jouw groei als ziel. Ik haal het spreekwoordelijke ‘stof’ er af bij je, zodat je werkelijk kan zijn of worden wie je in essentie bent. Dat is thuiskomen en dat is waar je passie en je doel te vinden is. Daar vind je je Roeping: wat je hier op aarde komt doen in dit leven. En dan trek je ook andere mensen aan die hetzelfde voelen.

Als je voelt dat dit resoneert en als je open staat voor een bredere kijk op de zaken, neem je dan contact met mij op?

 

Je krijgt niet wat je denkt dat je wil…. Vertrouw erop dat het universum je geeft wat het beste bij je past
– Vanessa Vink

Praktijkinformatie

VanessaVink.com

Vanessa Vink

Roffart 27
1083 CJ Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met VanessaVink.com
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.