Home > Vind hulp > Loopbaancoach voor vrouwen | Unitrip Coaching

Ben jij een vrouw die erachter wil komen welke baan nu écht bij je past?

 

Herken je dit?

Je wilt heel graag stoppen met je huidige werk, want jij voelt aan alles dat je niet meer op je plek zit.  Je wilt heel graag ergens van toegevoegde waarde zijn, je gewaardeerd voelen en een plek hebben waar je je gezien en gehoord voelt. Toch lukt het je niet om die ene baan te vinden die écht bij je past.

Je hebt een bak aan ervaring en kwaliteiten in huis, maar toch twijfel je of je wel weer een leuke baan gaat vinden. En ook de gedachte “wie zit er nou op mij te wachten” helpt niet echt mee. Je weet dat je iets anders wilt maar door de overload aan informatie op internet, de 1001 vacaturesites en alle goed bedoelde adviezen uit jouw omgeving zie jij door de bomen het bos niet meer. Je loopt vast omdat je niet weet waar je moet beginnen. Je wacht op het moment dat de antwoorden gaan komen maar deze komen maar niet.

 

Ik ben Floor en dit is mijn missie

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te helpen ontdekken wie je bent, zodat je weet welke baan nu echt bij je past. Een baan waar je blij van wordt, energie van krijgt en je gewaardeerd voelt. Doen wat je het allerliefste wilt doen. Ik wil jou laten zien dat er veel meer mogelijk is. Dat het leven zoveel leuker kan zijn als je echt gaat ontdekken wie je bent en durft te gaan voor jouw verlangens en dromen. Ik heb zelf ervaren hoe het is als je niet blij wordt van je baan en hoeveel negatieve impact dat kan hebben op je leven. Dat gun ik niemand.

Ik help jou om jezelf 100% te leren kennen door middel van diverse tools, methodieken en analyses. Krijg inzicht in wie jij bent, wat jij te bieden hebt en wat jij nu écht wilt zodat jij weet welke keuzes jij mag gaan maken voor een gezonde toekomst met meer werkgeluk.

 

Wat levert een traject bij mij op?

Bijna al mijn klanten komen bij mij met: “Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat ik wil.” Na het traject heb je daar een heel helder antwoord op. Maar dat niet alleen. Want het is vaak niet alleen een kwestie van een nieuwe functie, maar er is vaak ook nog winst te behalen op andere vlakken. Dus naast dat je weet wat je wilt levert het je ook meer focus, meer helderheid, meer energie, meer zelfvertrouwen, en nog veel meer, op.

Je kunt geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Stuur mij een mailtje naar floor@unitripcoaching.nl en ik reageer op werkdagen binnen 24 uur.

Wie weet spreken we elkaar snel.

Floor

 

Praktijkinformatie

Loopbaancoach voor vrouwen | Unitrip Coaching

Floor Schut

Atoomweg 6b
9743Ak Groningen
  • In de praktijk
  • Online