Home > Vind hulp > unalome.nu

Gun jezelf de regie over hoe jij je voelt

Hoe wil jij je voelen? Alles is mogelijk! Gun je dat jezelf? Ben je bereid daarvoor te veranderen? Je bent welkom!

Voel jij je moe en uitgeblust, ervaar je stress of ervaar je allerlei lichamelijke klachten die je niet kunt plaatsen? Ben je altijd alleen met anderen bezig en vergeet je jezelf vaak? Vind je het moeilijk jouw grenzen aan te geven? Ervaar je pijn uit jouw verleden of in jouw relatie(s) en wil je werken aan liefde voor jezelf?

Met Touch of Matrix, een prachtige bewustzijnsmethodiek, schoon jij jouw eigen “systeem” (bewust en onbewust) op van wat jou blokkeert en belemmert en maak je ruimte voor datgene dat jij echt wilt!

Basis van Touch of Matrix – bewust en onbewust

Zodra we onze eerste blik in de wereld werpen, dragen we al aardig wat informatie met ons mee in ons systeem. Vanuit bijvoorbeeld de prenatale tijd, de geboorte en van vorige generaties. Gedurende ons leven komt er continu meer informatie bij, al je gebeurtenissen en emoties worden opgeslagen. Als er alleen maar informatie bij komt en je schoont het nooit op, raakt je systeem overbelast en kun je klachten krijgen. Zowel lichamelijk als geestelijk. Als je dat blijft negeren, dan roept jouw lichaam je vanzelf een halt toe. In onze drukke levens ligt een burn-out vaak op de loer. Je krijgt lichamelijke klachten of je lichaam en geest reageren anders dan jij gewend bent. Als je dat blijft negeren dan crasht jouw systeem op een dag en vraagt om heling en rust. Hoe fijn zou het zijn als je belemmerende patronen en overtuigingen los kunt laten en bewust & onbewust jezelf kan ontdoen van hetgeen wat jou niet meer dient. Met Touch of Matrix behandelingen kan dat! Hierdoor creëer je ruimte voor de dingen waar jij blij en energiek van wordt; waar jij zelf voor kiest. Ik kan je daarbij ondersteunen!

Je bent welkom in mijn praktijk in Utrecht. Een behandeling is ook goed op afstand te doen, via ZOOM of zonder contact. Vanuit jouw eigen bed of bank werkt het net zo goed! Wat past het best bij jou? Coaching kan ook wandelend.

BOOST- jezelf

Wil je niet een hele behandeling of wil je het eerst uitproberen vanaf je bank op jouw tijd? Kom tot rust met een visualisatie-sessie BOOST-BOS.

Wat zeggen anderen

“Ik voelde me kalm, licht en energiek na afloop. Voel me echt heel lekker! Dank.”

“Ik wilde rust en vertrouwen en zo voel ik me ook na m’n BOOST. Zo fijn. Ik voel me heerlijk.”

“Wauw, dit was echt heerlijk! Wat een fijne stem heb jij!”

“Ik heb de afgelopen dagen elke dag geluisterd. Echt genieten en voel me goed.”

Praktijkinformatie

unalome.nu

Johanneke de Groot

Richard Wagnerlaan 140
3533 GE Utrecht
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online