Home > Vind hulp > Umoya Health

Luister naar het fluisteren van je lichaam, dan hoeft het niet zo te schreeuwen....

Wat is HOLOS massagetherapie?

Umoya Health

HOLOS massage & therapie laat je lichaam spreken...

Het overkomt ons allemaal. Dat moment van inzicht in je leven dat het niet meer klopt. Je hebt al tijden fysieke klachten, vermoeidheid of zelfs vervreemding bij wat je doet of zegt. Alsof je naar een ander staat te kijken. Soms kom je tot een klap tot stilstand door een ziekte, ongeluk, breuk in je relatie of plotseling overlijden van iemand die je lief hebt…..

Of dacht je dat jij altijd wel door kon gaan met al die ballen hoog te houden? Altijd zorg voor die ander, prive en op het werk en jezelf steevast op het 2e plan zetten. Maar dan zegt je lijf ineens STOP, het is genoeg en een intense vermoeidheid overvalt je….. Burn out, opgebrand. Je merkt dat je de richting in je leven, relatie en/of werk ineens kwijt bent en op zoek bent naar meer zingeving en diepere inzichten over je zelf….

Ik kan je helpen en ondersteunen door rust te brengen en je te leren hier te zijn in het nu… in je lichaam. Voel maar wat er werkelijk toe doet, echt belangrijk is en jou ten diepste bezig houdt. Wat houdt je tegen? Wat heb je ver weg gestopt en wil je niet meer horen of zien. Samen kunnen we stappen zetten en jou weer op pad laten gaan.

“Vandaag ben ik gaan lopen en van nu af aan is dat de weg”

Praktijkinformatie

Umoya Health

Frank van den Essenburg

Zeepkruid 58
3824NB Amersfoort
Neem direct contact op met Umoya Health
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.