Home > Vind hulp > Turntrails

Breng gedachten onder controle en ervaar vrijheid in denken en handelen

Mensgerichte coaching voor commerciële professionals

Klaar voor stevige gesprekken?

Je bent tussen de 35 en 50 jaar en staat voor stevige keuzes…. Je bent met je gezin, relatie en carrière al enige jaren onderweg. Je carrière begon veelbelovend. Successen bleven niet uit. Het zit nu even tegen. Daarom ben je op deze pagina geland. Je hebt ervaren dat het onderhouden van een persoonlijk- en zakelijk netwerk niet altijd vanzelf gaat…en met name in de communicatie met de mensen waar je veel van houdt kost het je meer moeite dan vroeger. Wellicht ervaar je een terugkerend patroon in je gedrag en kom je regelmatig energie te kort. Je weet dat je keuzes moet maken maar loopt er voor weg of schuift ze voor je uit.

Je hebt een stevige persoonlijkheid, werkzaam in een commerciële functie en je zoekt een stevige coach om een fris fundament te leggen voor een volgende fase in je leven op zowel zakelijk- als privé gebied. Opruimen van balast in je hoofd die je de laatste tijd hebt opgebouwd. Herwinnen van energie. Je zoekt coaching op basis van respect, vertrouwen, “recht voor z’n raap” en no-nonsens. Coaching waarbij we samen op zoek gaan naar nieuw of aangepast gedrag, verkennen van gebieden buiten je comfortzome. Zoeken naar nieuwe kansen, ruimte voor trauma’s als ze er (nog) zijn en het verkennen van een strategie om verder te gaan in het leven. Op een manier waarin je je sterk en vrij voelt.

Ik ben Arthur Rijk. Personal- en executive coach. Ik ben 64 jaar en heb het leven in al zijn facetten gezien en gevoeld. Oud commando, vader van drie dochters, (ex)vice president bij Capgemini, passie voor sport. Tegenslagen, teleurstellingen en trauma;s zijn mij bekend. Ik ben momenteel werkzaam als interim commercieel- en executive manager en coach daarnaast gedurende meer dan 10 jaar succesvol commerciële professionals.

Ik heb al meer dan 10 jaar een succesvolle coach praktijk naast mijn werk als executive consultant. Mijn coach opleidingen heb ik gevolgd bij Sonnevelt, Instituut Core, Coaching Trainings Insitute en Capgemini Coaching University.

Ik coach maximaal 3 mensen. Alleen op basis van een wederzijdse klik.

Het eerste orienterende gesprek vindt plaats via Internet. Bel of e-mail voor een afspraak.

arthur.rijk@turntrails.com.      06- 24 89 15 68

 

Praktijkinformatie

Turntrails

Arthur Rijk

Burg. Jhr. H. van den Boschstraat 79A
3958CB Amerongen
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Turntrails
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.