Home > Vind hulp > Triadome

We zitten te midden van de Corona periode en de vreselijke lock downs. Dat doet wat met een ieder, zowel privé en/of op werkgebied, minder of geen sociale contacten meer, quarantaines. Dan kun je je somber gaan voelen, meer dan normaal en kun je nog moeilijk ontspannen en opladen.

Hierin sta je niet alleen! 1 op de 6 Nederlanders ervaart fysieke klachten met stress als oorzaak.

Het goede nieuws is dat je er wat aan kunt doen!  Ik help je je eigen innerlijke kracht te vinden, zodat je de keuzes kunt maken waar jij een blijer en krachtiger mens van wordt. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven is van belang, want je toekomst verandert met elke keuze die je vandaag maakt.

Ik combineer therapeutisch werk met vele aanvullende en alternatieve methodieken om je te helpen de regie terug te pakken over je eigen leven. Je bent zelf tot heel veel in staat en ik help je hier graag in op weg. De diverse methodes hebben hun werking ruimschoots aangetoond. Mijn begeleiding is laagdrempelig en persoonsgericht. Ik zoek samen met jou weer naar herstel van evenwicht en kracht. Dat kan met (hypno)therapie en praten maar ook via andere manieren die hun effectiviteit hebben bewezen op het gebeid van ontspanning (bijv. met klankschalen of drums) en groei.

Eenvoudig als het kan en diepgaand waar nodig. Alles om weer te in je kracht te komen.

Praktijkinformatie

Triadome

Monique Verburgt

Katwoudehof 72
6843 BZ Arnhem
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Op locatie
  • Vergoed door verzekeraar
Neem direct contact op met Triadome
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.