Home > Vind hulp > Topfit met Annick

Annick Verboven | Narcisme Coach | Vitaliteitspecialist

Ben je onlangs ontsnapt aan een verstikkende narcistische relatie en wil je jouw innerlijke kracht herontdekken? Ik ben Annick Verboven, en ik begrijp als geen ander wat het betekent om uit zo’n relatie te komen. Mijn eigen transformatie naar zelfvertrouwen heeft me diep gepassioneerd gemaakt in het helpen van anderen, waaronder mijn gehandicapte zoon, die tijdelijk in een onveilige omgeving heeft geleefd, omringd door ruzie en conflicten.

Ik wil jou helpen je eigen identiteit te hervinden en uit het isolement te stappen waarin je gevangen zit. Je hebt lang genoeg in een kooitje gezeten. Samen zullen we de angst en stress die je hebt opgebouwd in deze stressvolle relatie omzetten in innerlijke kracht. We zullen je lage zelfwaardering transformeren naar vertrouwen, zodat je vrij van angst en twijfel kunt leven met zelfliefde, en je fysiek weer gezond voelt.

Topfit met Annick | Werkwijze

Mijn aanpak omvat zowel fysieke als mentale begeleiding, waarbij we beginnen met het opbouwen van een vitaal lichaam als basis voor mentale veerkracht. Met mijn expertise als vitaliteitscoach zal ik je leren anders te communiceren en gedragspatronen te doorbreken. Samen zullen we werken aan je eetpatroon, mindset, uithoudingsvermogen en zelfinzicht.

Ik heb inmiddels meer dan 80 vrouwen gesproken die een narcistische relatie hebben ervaren, en de rode draad is een laag zelfbeeld en het overschrijden van persoonlijke grenzen. Mijn traject biedt de volgende resultaten: een leven vol liefde, zelfvertrouwen en innerlijke kracht, omringd door mensen die bij je passen, en deze positieve verandering zal alle aspecten van je leven beïnvloeden.

Je verdient de regie over je leven terug. Laten we samenwerken om jouw positieve transformatie te realiseren, en die van denken naar voelen te brengen. Je verdient het om vrij te leven, vol innerlijke kracht en zelfliefde.

Praktijkinformatie

Topfit met Annick

Annick Verboven

Huurlingsedam 115
6603LH Wijchen
  • Online
Neem direct contact op met Topfit met Annick
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.