Home > Vind hulp > Timeout4you/Gezondinjelijf

Is het voor jou genoeg geweest en ben je er achter gekomen dat het tijd is  voor verandering?  Merk je dat je tegen steeds tegen dezelfde dingen aan loopt. Of  gaat  je leven niet zoals je wil?  Zie je geen uitweg in een bepaalde situatie. Zit jij met de vragen, wie ben ik nu eigenlijk en waar wil naar toe, waar word ik weer blij van.

Wil je duidelijkheid waar je nu staat en waar je heen wilt maar je weet niet hoe? Dan is het tijd voor een time-out!

Praktijk gezondinjelijf heeft het programma timeout4you ontwikkeld, om jou te helpen en inspireren je eigen weg te gaan volgen, meer energie vrij te maken en thuis te komen bij jezelf.  Daarvoor leggen we op een unieke manier jouw oude patronen bloot en dat is nodig om te kunnen zien waar jij in verstrikt bent geraakt. We kijken niet alleen naar patronen, we gaan op een jou holistisch helpen. Fysiek, mentaal emotioneel en spiritueel. Want jij bent meer dan je situatie en je kan er uit komen. Ik werk samen met jou oplossend en naar een vrije weg.

Mensen ervaren de sessie echt als bevrijdend en voelen dat er daadwerkelijk iets gebeurd en gaan altijd relaxed weer naar huis, omdat een onderdeel van de sessie een healing is.

Een prachtig verwoording van het timeout4you traject door Nicole: wanneer ik bij jouw op de boerderij kom, word ik uit mijn eigen omgeving getrokken en kom ik in een sfeer die mij tot rust brengt. Ik ga naar huis met nieuwe inzichten en vernieuwde energie. Zodat ik wanneer ik weer terug ben in mijn eigen situatie merk ik dat ik er echt anders tegen aan kijk waar door ik anders handel of reageer. Ik ben zo blij dat ik het timeout4you traject heb gedaan.

Praktijk Gezond in je lijf op de boerderij in Dongen

Timeout4you traject: hulp bij Stress /burn-out en Verlies/ rouw

Praktijkinformatie

Timeout4you/Gezondinjelijf

Margriet Brock

Klein Dongenseweg 37
5106 AA Dongen
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Timeout4you/Gezondinjelijf
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.