Home > Vind hulp > Thermografie Zwolle

Thermografie Zwolle

Thermografie Zwolle maakt het mogelijk om je borsten op een liefdevolle manier – zonder straling, aanraking of pijn – te scannen op aanwijzingen van borstaandoeningen, lang voordat een mogelijke ziekte met mammografie of andere methode gevonden kan worden. Hierdoor kunnen wij stappen zetten om dit proces om te draaien en de touwtjes terug in eigen handen te nemen!

Thermografie Zwolle | Benaderingswijze

Realiseer je dat dit een hele andere benadering is dan de traditionele borstkankerscreening die we gewend zijn en dat ziektes niet uit het niets verschijnen. Het duurt jaren voordat de meeste soorten kanker zich ontwikkelen tot het stadium waarin ze kunnen worden opgespoord met een mammografie of echografie (dicht genoeg zijn). Thermografie is ideaal om veranderingen van functie in de loop van de tijd in een vroege ontwikkelingsfase op te sporen.
Wist je dat je er heel veel dingen zijn die je kunt doen om je borsten gezond te houden en zo de kans op gedoe te verkleinen?
Een groot voordeel is dat je met thermografie kunt beginnen op elke leeftijd, je hoeft dus niet te wachten tot je 50 bent. Het allermooiste is om te starten rond je 25ste. Zo leer je je lichaam kennen en weet je wat je moet doen als je lichaam signalen geeft, zonder dat je je hier zorgen over hoeft te maken.
Ik heb een super mooi vak om jou bewust te mogen maken van – en kennis met je te mogen delen over borsten en hormonale/ systemen / veranderingen. Wat de interacties zijn in relatie tot bijv. je lever darmen, gal en schildklier. Ja! Je borsten zijn onderdeel van het geheel.
Leer te luisteren naar je lichaam en zo ook naar je borsten. Hormonen kunnen leuke stofjes zijn, maar uit balans geven ze echt gedoe.
Ik denk altijd:
“WAT ZOU HET FIJN ZIJN ALS IEDERE VROUW DIT WIST!”

Thermische foto’s

Het ontbreken van kennis leidt tot angst en stress en dit is een slechte raadgever. Met behulp van de thermische foto’s, die door het team van een van onze 20 artsen van het ACCT worden beoordeeld, wordt vastgesteld of een lichaam thermisch stabiel en in balans is.

Thermografie Zwolle | Meer informatie

Meer informatie vind je op onze website. We hebben 3 locaties:  Zwolle, Amsterdam en Joure.

Terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden, dan kan dat! Laat je telefoonnummer en een korte omschrijving hier achter. Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

Praktijkinformatie

Thermografie Zwolle

Birgitte Brouwer

Badhuiswal 8a
8011 VZ Zwolle
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Thermografie Zwolle
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.