Home > Vind hulp > Thermografie Joure

Thermografie Joure

Medische Thermografie

Met behulp van thermografie is het mogelijk om je borsten op een liefdevolle manier – zonder enige straling, aanraking of pijn – te scannen op (aanwijzingen van) borstaandoeningen, lang voordat een ziekte d.m.v. mammografie of een andere methode gevonden kan worden. Hierdoor draaien we het proces om en nemen we de touwtjes terug in eiegn handen!
Realiseer je dat thermografie een hele andere benadering is dan de borstkankerscreening die we gewend zijn en dat ziektes niet uit het niets zullen verschijnen. Het duurt jaren voordat de meeste kankers zich ontwikkelen tot het stadium dat ze kunnen worden opgespoord met behulp van een mammografie of echografie (dicht genoeg zijn). Thermografie is ideaal om veranderingen van functie in de loop van de tijd in een vroege ontwikkelingsfase op te sporen.
Wist je dat je er heel veel dingen zijn die je kunt doen om je borsten gezond te houden en daardoor de kans op gedoe te verkleinen?

Thermografie | Voor welke leeftijd?

 

Een groot voordeel is dat je op elke leeftijd met thermografie kunt beginnen, je hoeft dus niet te wachten tot je 50 bent. Het beste is om te starten rond je 25ste. Zo leer je je lichaam kennen en weet je wat je moet doen wanneer je lichaam signalen geeft zonder dat je je hier zorgen over hoeft te maken.
Ik heb een super mooi vak om jou bewust te mogen maken van en kennis met je te mogen delen over borsten en hormonale systemen / veranderingen. En wat de interacties zijn in relatie tot bijvoorbeeld je lever darmen, gal en schildklier. Ja! Jouw borsten zijn een onderdeel van het geheel.
Leer te luisteren naar je lichaam en zo ook naar je borsten.
Hormonen kunnen leuke stofjes zijn, maar uit balans geven ze echt gedoe.
WAT ZOU HET FIJN ZIJN ALS IEDERE VROUW DIT WIST!

 

Het ontbreken van kennis leidt tot angst en stress en dit is een slechte raadgever. Met behulp van de thermische foto’s, die door een team van artsen van het ACCT worden beoordeeld, wordt vastgesteld of jouw lichaam thermisch stabiel en in balans is.

Thermografie Joure | Meer informatie

Meer informatie vind je op onze website. We hebben 3 locaties: JoureAmsterdam| Zwolle.

Terugbelverzoek

Door drukte ben ik soms moeilijk bereikbaar.

Als je graag teruggebeld wilt worden, dan kan dat! Laat in het contactformulier je telefoonnummer en een korte omschrijving achter. Ik streef er naar om binnen drie werkdagen terug te bellen.

Praktijkinformatie

Thermografie Joure

Birgitte Brouwer

Tolhûswei 2
8501 ZR Joure
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Thermografie Joure
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.