Home > Vind hulp > Astroloog Toya Wijtenburg

Therapeutisch Evolutionair Astroloog Toya Wijtenburg

Praktijk voor levensvragen en zingeving | Enschede

Evolutionaire Astrologie voor Inzicht en Heling

Diepgaand kijken naar de onderliggende kwesties van Burn-out, Depressie en HSP, op basis van Evolutionaire Astrologie. De signalen  die je ervaart, willen je duidelijk maken te gaan kijken naar de relatie met jezelf. Waarom ga ik op deze manier met mijzelf om, en hoe zou ik het anders kunnen doen in mijn leven? Uitgangspunt in het gesprek is : “waar kan ik je mee helpen, wat houd je ten diepste bezig en waar loop je tegen aan”.

Waar loop je tegen aan?

In je leven kun je steeds tegen dezelfde soort kwesties aanlopen. Je voelt je belemmerd, onbegrepen, machteloos, niet gezien, kwetsbaar en heel alleen op dit gebied. Misschien heb je het gevoel dat niemand je echt begrijpt. Je weet niet waar dat vandaan komt, waarom je steeds in omstandigheden terecht komt, waar je eigenlijk helemaal niet voor kiest.

Wat kan ik eraan doen? Waar komt dat gevoel vandaan? Wie ben ik in wezen eigenlijk – wie ben ik bedoeld te zijn? Wat heeft het leven voor mij in petto, wat is de bedoeling van mijn leven?

Groter perspectief bieden

Dit alles kan ik samen met je in een groter perspectief plaatsen, zodat de vele puzzelstukjes op zijn plaats vallen. De uitdaging en rode draad in je leven worden duidelijk en je kunt weer verder met je leven. Je krijgt er weer zin in!

Je horoscoop op basis van Evolutionaire Astrologie, geeft alle informatie over ervaringen, gaven, belemmeringen en eventueel trauma uit vorig leven. Geeft inzicht in het huidig leven en laat de thema’s zien, die voortdurend aandacht vragen om te komen tot dat, wat de bedoeling is in je leven.

Een gesprek kan heel helend werken, indien wenselijk kunnen Coachings-sessies volgen.

Astroloog Toya Wijtenburg | Online consulten & Meer informatie

Meer informatie over evolutionaire astrologie en wat ik in een consult voor je kan betekenen?
Bezoek mijn website of neem contact met mij op.

Praktijkinformatie

Astroloog Toya Wijtenburg

Toya Wijtenburg

Vincent van Goghlaan 20
7545 RN Enschede
  • In de praktijk
  • Online