Home > Vind hulp > The Coaching Practice

The Coaching Practice | Life & Loopbaan Coaching in Amsterdam Zuid

Hallo, ik ben Sacha van der Wardt. Gepassioneerde en ervaren Life & Loopbaan Coach die zich inzet om klanten te helpen persoonlijke en professionele groei te realiseren.

Na ruim 20 jaar in marketingfuncties werkzaam te zijn geweest– waarvan 8 jaar als zelfstandig ondernemer – besloot ik een Coach opleiding te volgen (Nobco gecertificeerd) en run ik sinds 2018 met veel energie en plezier mijn eigen Coachpraktijk.

Uit eigen levens- (opgegroeid in buitenlanden) en werkervaring weet ik dat de kern van levensgeluk het vinden van je ‘Authentieke Jij’ is. Met plezier help ik jou jezelf nóg beter te leren kennen zodat jij vanuit jouw energie, kracht, liefde en talent weer verder kunt. Op werkvlak en privé.

Ik gebruik diverse coachmethodieken zoals Cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werken.

 

INTAKE

In het (vrijblijvende) intake gesprek kijken we naar jouw vragen en wensen. Ik krijg een beter beeld van wie je bent en wat je met Coaching wilt bereiken en kan zo inschatten wat Life coaching of Loopbaan coaching je gaat brengen. Zo kunnen we samen bepalen of en hoe we een traject ingaan.

 

LIFE COACHING

Wil je leren beter je grenzen aan te geven of omgaan met conflicten? Wil je jouw ’dertigers/veertigers dilemma’ doorbreken? Je niet meer zo klein voelen bij jouw collega of manager?

Of je nu effectiever wilt communiceren, jezelf beter durven profileren, of eindelijk je onzekerheden te lijf gaan, Life coaching kan je verrassend snel helpen om een oplossing te vinden voor uitdagingen waar je in je eentje niet uitkomt. Ik bied je een coaching traject aan waarin je in korte tijd grote stappen kunt zetten in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Met een positieve kijk op problemen wissel ik humor en zakelijkheid af. Ik zal je kritische vragen stellen en praktische, effectieve oefeningen met je doen zodat je tot nieuwe inzichten komt en dingen anders kunt aanpakken. Alles volgens verschillende beproefde methodes en technieken. Zo begeleid ik je effectief naar jouw coachingdoel. Een coachingstraject bestaat uit een (gratis) intake consult en een aantal daaropvolgende individuele gesprekken (meestal 4 tot 6). Tussendoor kijken we steeds naar je voortgang en kunnen we je doelen bijstellen.

 

LOOPBAAN COACHING

Wil ik dit wel? Kan ik dit wel? Als je twijfelt aan je werk of aan jezelf in je werk of als je klaar bent voor een nieuwe stap, helpt Loopbaan coaching je snel (bij)sturing te geven aan je carrière. Het biedt je inzicht in wie je bent en wat je kunt en geeft je richting en houvast om je doelen te gaan behalen.

In een Loopbaan coaching traject bewandel ik samen met jou een duidelijk, vastomlijnd pad. Na het (gratis) intake gesprek volgen 4 sessies van 1,5 uur.  In de eerste sessie onderzoeken we jouw waarden. Wat zou jouw droombaan zijn? In de tweede sessie kijken we naar jouw talenten. Waar ben je goed in volgens jezelf en anderen? In de derde sessie zoomen we in op de randvoorwaarden voor jouw werk. Wil je op kantoortijden werken of juist flexibel? In dienstverband of liever zelfstandig? In de laatste sessie gaan we op basis van de uitkomsten van de eerdere sessies jouw persoonlijke strategie bepalen. Welke stappen ga je zetten richting jouw perfecte baan? Ook ben ik gecertificeerd in DISC. Dit bied ik aan als een mooie aanvulling in een loopbaantraject. Een DISC analyse is ook los te boeken.

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

Ik ben een coach die ernaar streeft haar cliënten te inspireren, uit te dagen en te motiveren, en daarbij niet schroomt de confrontatie aan te gaan of hen uit hun comfortzone te halen wanneer dat nodig is. Er is mij verteld dat mijn coachingsessies inspirerend, motiverend, energiek en leuk zijn door de juiste balans tussen ernst en humor.

 

TESTIMONIALS:

“Een fijn warm mens, met frisse humor”Je voelt je meteen op je gemak bij Sacha. Ze straalt warmte uit, oordeelt niet en bovendien is er altijd ruimte voor wat frisse humor in het gesprek. Eigenlijk wist ik in het begin niet zo goed wat nou ‘mijn probleem’ was. Sacha luisterde met geduld en wist structuur te brengen in mijn gedachten. Met de juiste tools en technieken hielp ze me inzichten te krijgen in mijn patronen. Wat heerlijk om sommige dingen gewoon los te kunnen en mogen laten!

– CHANTAL – 37 JAAR – DIGITAL MARKETEER

“Sacha had een intrinsieke motivatie om mij als persoon beter te willen leren kennen”

Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij en begrepen door Sacha. Ze past elke sessie aan op mijn behoeftes en weet de juiste vragen te stellen, ook als die soms confronterend zijn. Verder kreeg ik het gevoel dat Sacha bij onze gesprekken echt aanwezig was vanuit intrinsieke motivatie om mij als persoon beter te leren kennen en te helpen in plaats van dat dit puur haar baan was. Al met al heb ik ons traject als heel fijn ervaren en heb ik nu concrete punten om mee aan de slag te gaan!

– PIM – 22 JAAR – ECONOMETRIST / CONSULTANT

“Haar ervaring met het bedrijfsleven helpt erg in de gesprekken”

Wat begon met een Disc-test, mondde uit in een loopbaan traject en omdat ik al snel een baan vond, werd dat ook gecombineerd met een wat meer vrije invulling. Sacha weet heel goed aan te voelen wat per moment het beste past. Ook heeft zij per vraag en situatie een aanpak voorhanden om samen concreet aan de slag te gaan. Zo draagt elke sessie heel gericht bij aan een groter ontwikkelproces. Haar ervaring met het bedrijfsleven helpt erg in de gesprekken; zij kent diverse bedrijfsculturen en weet daardoor heel goed wat er speelt. Ik zou haar daarom ook graag willen betrekken als coach van mijn team. Een hele mooie volgende stap!

– ANNICK – 39 JAAR – DIRECTEUR

“Grote plus voor inzet, warmte, betrokkenheid, veiligheid, vertrouwen, inlevingsvermogen, openheid en empathie”

Ik vond Sacha zeer betrokken. Zij wekte vertrouwen bij mij, waardoor wij onze gesprekken effectief konden vorm geven. Mijn doel is bereikt. Ik heb een enorm inzicht gehad in een patroon dat ik al mijn hele leven hanteer. Zij heeft mij die inzichten ‘gegeven’. Ik kan hiermee een enorme stap vooruit zetten in mijn persoonlijke effectiviteit/ persoonlijk leiderschap.

– ELLEN – 41 JAAR – ZELFSTANDIG ONDERNEMER

 

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Stuur me een berichtje dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Tot snel!

Liefs, Sacha

http://www.thecoachingpractice.nl

Praktijkinformatie

The Coaching Practice

Sacha van der Wardt

Emmaplein 7A
1075AW Amsterdam
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met The Coaching Practice
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.