Home > Vind hulp > The Serenity Retreats – Curacao

Retreats op Curacao

Werk aan jezelf in een oase van zon, zee, strand en rust op Curacao

Covid-19 heeft een onbeschrijflijk grote impact gehad. Op de wereld, op ons land en waarschijnlijk vooral op jou als persoon. Heb jij ook het gevoel dat je jezelf moet resetten van deze periode? Voel je dat je vastzit, voel je dat je in de war bent, voel je dat het een andere kant op moet? Ben je toe aan tijd voor jezelf en doe je dat het liefst in de Caribische zon? Wij begrijpen je helemaal.

Serenity Retreats op Curacao

Tijdens deze 9-daagse retreat op Curacao gaan we samen met jou ontdekken hoe je een nieuwe richting in kunt slaan. In 6 groepssessies met onze lifecoach Kamla zul je erachter komen welke dingen uit het verleden je tegenhouden, hoe je hier opnieuw naar kunt leren kijken en hoe je op een andere manier je toekomst kunt bepalen.

Dit zelfontwikkelingsprogramma is de basis van deze week. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals familie opstellingen, effectieve communicatie training, een stilte-ochtend, symbolisch loslaten en NLP.

Om dit zoveel mogelijk kracht en ruimte te geven, is er elke dag yoga / meditatie en er zijn mogelijkheden voor massages, accupunctuur, wataflow (begeleide meditatie in het water) en persoonlijke coachingsgesprekken.

serenity retreats-curacao curacao-retreat

Daarnaast zorgen we natuurlijk goed voor je, met heerlijk eten en drinken. En we zullen veel van het prachtige eiland Curacao en haar cultuur aan je laten zien. Je bent er tenslotte niet iedere dag.

serenity-retreats-curacao serenity-retreats serenity-retreats

Serenity Retreats Curacao | Meer informatie

Wil je meer weten over wie wij zijn en over het programma? Neem eens gezellig contact met ons op via info@theserenityretreats.com of via WhatsApp: +5999 5144953.

Praktijkinformatie

The Serenity Retreats – Curacao

Christel de Kock

Schottegatweg West 78
Willemstad
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met The Serenity Retreats – Curacao
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.