Home > Vind hulp > Tessers Coaching

English: Click here to download my free e-book with 9 tips on How to deal with self-criticism

Graag voer ik met jou Een Goed Gesprek over je Burn-out om je een stukje verder op weg te helpen in je herstel. In zo’n Goed Gesprek kan het volgende aan bod komen:

Welke burn-out signalen heb je? We brengen in kaart waar je tegenaan loopt en aan de hand van evidence-based meetinstrumenten maak ik samen met jou een inschatting van de ernst van je burn-out klachten  Ik zal je ook altijd adviseren om al je klachten op te schrijven en daarmee naar je huisarts te gaan. Deze kan andere fysieke oorzaken van je klachten uitsluiten.

Wat heb je NU nodig? Als je zware klachten hebt, dan heb je eerst begeleiding nodig om energievreters in je leven te verminderen en je energiereserves weer aan te vullen. Pas als de batterij een klein beetje verder is opgeladen, kunnen we gaan werken aan preventie en bestendiging van het herstel.

Waarmee kan ik je helpen?

  • In kaart brengen wat jij NU nodig hebt om jezelf niet verder in de shit te werken, maar juist om te keren richting herstel.
  • Inzicht krijgen in welke van jouw gedragspatronen hebben bijgedragen aan het ontstaan van de burn-out en ruimte maken voor meer helpende patronen. Dit doen we aan de hand van de speelse zelfinzichtmethode Voice Dialogue.
  • Acceptatie van je huidige situatie en vanuit daar vooruit kijken.
  • Kracht en motivatie vinden om te gaan en blijven werken aan jouw herstel.
  • Bespreekbaar maken van de burn-out, jouw behoeften en jouw grenzen met je partner, familie, vrienden en collega’s.
  • Het delen van mijn eigen ervaringen met burn-out: wat kan helpend zijn als je op het dieptepunt zit, en hoe je klim je uit het dal?
  • Existentiële thema’s als verlies van identiteit en zingeving.
  • Alle andere vragen en onzekerheden die jij graag wil bespreken. Als ik je zelf niet verder kan helpen, reik ik je mogelijkheden aan bij wie je terecht kan voor verdere begeleiding.

Op mijn website www.tesserscoaching.nl lees je o.a. meer over mijn eigen burn-out ervaringen, over Voice Dialogue en hoe het in zijn werk gaat, en over ervaringen van anderen die ik mocht begeleiden.

Heb je nog vragen en/of zou je willen kennismaken? Neem dan contact met me op via info@tesserscoaching.nl of 06-16673690. Sowieso is het eerste intakegesprek van 30 minuten gratis, meer info over tarieven vind je hier.

Ik wens je veel veerkracht toe!

 

Praktijkinformatie

Tessers Coaching

Jeroen Tessers

Boschstraat 45
6211 AT Maastricht
  • In de praktijk
  • Online