Home > Vind hulp > Riny van As Target Training

STAP IN JE KRACHT MET HYPNOSE-NLP

klassikaal, online, 'en groupe', individueel of gecombineerd

‘In je kracht stappen’ is een proces van bewustwording naar actie! Met hypnose-nlp kan jij daarin je wensbeelden -gelijktijdig bewust en onbewust- beter waarmaken. Het zorgt voor het sterker worden van de innerlijke mens en een evenwichtige persoonlijkheid. Je leert direct je eigen kracht in je werk en privéleven in te zetten.

ONTDEK JEZELF

Je gaat ontdekken wat er in je hoofd precies gebeurt bij spanningen, angsten en burn-out, zodat je weet hoe je dat kunt voorkomen en/of ervan af kunt komen. Het begint met een besluit om te willen leren hoe jij de regie voert over de onbewuste processen die de oorzaak zijn. Daarna is de weg vrij om je leven opnieuw in te kleuren met alleen dàt wat goed voelt. Het leven is bedoeld voor actie, om te genieten. Afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden leer je snel hoe dat moet.

CREËER JE TOEKOMST

Maak die ontdekkingsreis naar jezelf; naar je verborgen kwaliteiten. Je gaat hierdoor jouw belangrijke waarden zien en hoe je daarmee kunt krijgen wat je werkelijk wilt. Aandachtspunten en je waardigheid worden zichtbaar. Dat geeft werkelijke ontspanning in iedere stresssituatie. Je vormt op afroep mentale en fysieke kracht. Je creëert voortaan die onmisbare energie om de toekomst die je toekomt te kunnen vervullen.

GRATIS INTAKE

Ben je benieuwd naar klassikaal, online, ‘en Groupe’, individueel of gecombineerd? Heb je interesse in een 1-op-1 traject met mij, vraag dan een GRATIS-ONLINE-INTAKE aan. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe (gratis) Webinars? Meld je dan aan via het contactformulier en benoem hierin je vraag: https://mindresetting.nl/contact/

Praktijkinformatie

Riny van As Target Training

Riny van As

Hemelrijken 154
5612 WR Eindhoven
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Riny van As Target Training
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.