Home > Vind hulp > Talenteer Jezelf

Talenteer Jezelf

Coaching en Training | Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing!


Talenteer Jezelf
is een narratieve coachpraktijk, waar je altijd langs kunt komen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Zo ontstaat er scherper zicht op de vraag waarmee je worstelt. Als je vervolgens met deze vraag aan de slag wilt, kunnen we afspraken maken over de aanpak. Uitgangspunt daarbij is jouw levensverhaal.

Talenteer Jezelf | Nieuwe energie opdoen

Ontdek wat je zélf kunt doen om je werk en privé een andere en duidelijke richting te geven. Je bent vriendelijker voor jezelf, hebt meer plezier en grip op je leven, voelt je rustiger en meer ontspannen! Je bent weer gemotiveerd en kunt met energie nieuwe dingen aanpakken. Weer trots op jezelf en de dingen die je doet! Je zelfvertrouwen groeit en je staat positiever in het leven. Je kunt veerkrachtiger met tegenslagen omgaan! Minder ‘moeten’ en meer genieten! Je staat weer aan het roer!

Je doet nieuwe energie op met vitaliteit en burn-out coaching. Krijgt weer perspectief op werk met werk(fit) in een re-integratietraject. Onderzoek wat belangrijk voor je is met levenskunst en zingeving? Duik in je levensverhaal en kom in beweging.

Talenteer Jezelf en plan meteen een gratis intake in.

 

Adrienne Schimmel

 

Alle informatie met folders op één pagina.

 

Eerste hulp bij Stress & Burn-out klachten

Deze week gaan bijna al mijn gesprekken weer over vermoeidheid, over de eigen grenzen gaan en het lastig vinden om de balans te vinden. Nog even boodschappen doen, vlug wat eten tussendoor, snel iets afmaken. Een vriendin komt op de koffie, toch nog even wat opruimen. Taken die blijven liggen, omdat je er eigenlijk geen energie voor hebt, drukken opeens weer op je schouders. ‘Moeten’ staat weer bovenaan.

Een hele ochtend wandelen, en daarna nog op visite… ook wat leuk is, kost energie en vraagt om herstel en rust. Allemaal dingen die je kunnen frustreren, want je wil toch gewoon alles kunnen doen. Die frustratie, hard voor jezelf zijn, de druk en de haast brengen je juist weer terug bij af. Het onbegrip uit de omgeving doet daar vaak nog een schepje bovenop. In dit blog vind je een verzameling aan informatie en tips.

Lees verder…

 

Praktijkinformatie

Talenteer Jezelf

Adrienne Schimmel

Speelhuislaan 173
4815 CD Breda
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Talenteer Jezelf
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.