Home > Vind hulp > Suuz Coaching

Kindercoach voor kinderen en gezinnen van gescheiden ouders. Stress Burn out coach voor vrouwen en moeders

Scheiding

Kindercoaching voor kinderen van gescheiden ouders. 

Als de beslissing is gemaakt om te gaan scheiden zit je als ouder zijnde in een rollercoaster. Er is veel te regelen. En dit onder grote druk van emoties. Verdriet, boosheid, rouw, kunnen allemaal voorbij komen. En dan is dit alleen nog voor jullie als ouder. Maar hoe zal het zijn voor jullie kind? Die krijgt de melding dat hun ouders uit elkaar gaan. En dan? Wat nu? Andere school? Ander huis? In misschien wel een andere plaats of dorp? Kan ik nog wel met mijn vrienden afspreken? Wat zullen die wel niet denken? Vinden die mij nog wel aardig? En de katten, de hond? Waar mogen die dan blijven en moeten wij die dan de tijd dat we bij de andere ouder zijn missen…..

En dan nog niet eens het feit dat ze de andere ouder moeten missen als ze bij de andere ouder zijn… Wat gaat mama of papa doen als ze nu alleen zijn, zijn ze dan verdrietig? Missen ze ons niet? Met wie is papa of mama?

Soms willen kinderen deze vragen niet stellen, want ze zien al dat de ouder het moeilijk hebben en als kind wil en verwacht je je ouders blij en stabiel zien.

En wat zullen er voor emoties in hun omgaan? Die houden ze soms in voor hun ouders. Waarom? Omdat ze zien en voelen dat hun ouders het ook moeilijk hebben, dus ze houden hun emoties in en dan krijg je soms boze uitbarstingen, verdrietige uitbarstingen, of juist dat ze ineens heel stil zijn en meer last hebben van lichamelijke klachten. Het alleen al eruit gooien kan al enorm schelen.

Ik kan voor jullie kind de coach zijn die ik op 9 jarige leeftijd nodig had…

Ik als ervaringsdeskundige, doordat ik het zelf het meegemaakt (en de HBO opleidingen uiteraard) kan met jullie kinderen op een manier wat past bij jullie kind (denk aan knutselen, voetballend, spelend) de kans geven om op neutraal gebied hun emoties te laten tonen. Ik ben er voor jullie kind, wat ze mij vertellen is ook vertrouwelijk tenzij ze zelf toestemming geven het te delen.

Ik ben ook coach van het Zandkastelenprogramma, de kinderen scheiden mee. Dit is speciaal voor kinderen van gescheiden ouders en is zeer geschikt om preventief, aan het begin van de scheiding ingezet te worden. Zo geef je jullie kind een stem in de scheiding.

Voor de moeders, die het soms even niet meer trekken bied ik Stress Burn-out coaching aan:

De moeder die alles goed wilt doen. De was, de kinderen, koken, je werk, sporten, er ook nog eens leuks uitzien, soms ook nog met vriendinnen iets plannen… De moeder die alles voelt als moeten, de moeder die reageert zoals ze niet wilt reageren maar gewoon even niet anders kan, De moeder die dit wilt veranderen. De moeder die gewoon niet een kort lontje hebben maar geen lont.

De moeder die zich rot voelt over hoe het nu gaat en die dit NU wilt veranderen.

Bij mij gaan we uitzoeken wat het maakt dat jij je zo voelt. Waar komt dit vandaan en wat kan jou helpen? We gaan eens even bekijken hoe wij die lont van jou weer tevoorschijn krijgen. En leren hoe we dat vlammetje doven voor het bij de lont komt!

We kunnen de omgeving niet veranderen, we kunnen wel leren hoe we hiermee omgaan.

Denk jij nu, JA, dit wil ik.. Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor volwassenen kan dit ook online. Met kinderen wil ik graag wel live aan de slag.

Groetjes Suuz

Praktijkinformatie

Suuz Coaching

Suzanne Beets-Kok

Den Ilp 167
1127PR Den Ilp
  • In de natuur
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Suuz Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.