Home > Vind hulp > Suuz Coaching

Stress Burn-out Coach Kindercoach

Faalangst, woede, angst, slecht slapen, stress, scheiding

Kindercoaching: is op een laagdrempelige manier, net dat steuntje in de rug voor kinderen en ouders die dat nodig hebben. Als ouder zijnde is het ook niet altijd mogelijk om alles goed te doen, dus groeit het soms boven ons hoofd. Dit kunnen kinderen ook hebben. Het is de beruchte druppel die soms de emmer doet overlopen. Ik kan de schakel zijn om als buitenstaander net even een andere blik op de situatie te werpen. Heeft jouw kind moeite met emoties te uiten, heeft jouw kind faalangst, stress, is er een verandering in het gezin van toepassing denkende aan scheiding of ziekte en vind je het fijn als jouw kind daar met iemand over kan praten dan kan dat bij mij. Ik zal spelenderwijs met jouw kind aan de slag gaan om de eventuele knelpunten zichtbaar te krijgen en samen zorgen we ervoor dat jouw kind de kracht van zichzelf terug vind.

Ik ben ook coach van het Zandkastelenprogramma, de kinderen scheiden mee. Dit is speciaal voor kinderen van gescheiden ouders en is zeer geschikt om preventief ingezet te worden. Dit kan in groepsverband of individueel.

Stress Burn-out coaching: Herken jij jezelf niet meer? Slaap je slecht? Heb je een kort lontje? Voel jij je niet jezelf en ondervind je hier geestelijke of lichamelijke klachten van? Ben je vaak chagrijnig, voel jij je gejaagd? Heb je geen energie meer en zie het je allemaal even niet meer zitten? Bij Suuz Coaching gaan we uitzoeken wat het maakt dat jij je zo voelt. Waar komt dit vandaan en wat kan jou helpen? Vaak weten wij het niet of willen wij het niet geloven maar de oplossing zit meestal in onszelf.

We kunnen de omgeving niet veranderen, we kunnen wel leren hoe we hiermee omgaan.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Groetjes Suuz

Praktijkinformatie

Suuz Coaching

Suzanne Beets - Kok

Dorpsstraat 42
Landsmeer
Neem direct contact op met Suuz Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.