Home > Vind hulp > Subliem Leven, coaching naar persoonlijke vrijheid

Profiel

Ik ben een liefhebbende vader, grootvader en partner. En ik geniet als mensen steeds meer gaan stralen, en als ik daaraan kan bijdragen. Vanuit mijn optimistische aard streef ik ernaar om elke situatie volledig te omarmen en vervolgens de positieve kanten ervan de meeste aandacht te geven. Met dit zogenaamde positief selecteren, help ik mijn cliënten om nieuwe perspectieven te gaan zien en steeds makkelijker de weg terug naar de balans in hun leven te vinden.

Naast mijn carrière als projectmanager in de wegenbouw, ben ik me sinds 2000 gaan verdiepen in wat mensen drijft in hun dagelijks functioneren. Ik ben opgeleid in effectieve intuïtie, energetisch herstel en coaching en counseling en heb veel ervaring opgedaan met persoonlijke begeleiding en training in het veranderen van gedrags- en chronische stresspatronen. In 2016 ben ik mijn eigen praktijk Subliem Leven voor coaching en counseling gestart. Mijn favoriete ingrediënten voor een subliem leven zijn stevigheid, vrijheid, verbinding en sprankeling.

Mijn begeleiding

Veilig en vertrouwd

Ik besteed veel aandacht aan het scheppen van een atmosfeer waarin je je veilig en vertrouwd kunt voelen. Dat helpt bij het verwerken van situaties zoals bijvoorbeeld een persoonlijke crisis, relatieproblemen, burnout, rouw. Mijn ervaring is dat daarin ook altijd lichtpunten kunnen worden opgespoord. Dat doe ik samen met jou, door in alle rust actief naar je te luisteren, in te voelen, door te vragen en te analyseren.

Zo krijg je op een gegeven moment een nieuw perspectief in beeld, waar we stap voor stap naartoe werken, in het tempo dat bij jou past. Ik help je om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, acties te ondernemen en balans te creëren in verschillende levensgebieden zoals studie, werk, wonen, ontspanning, relaties, financiën en gezondheid.

Specialiteiten

Maatwerk

Ik kan je helpen met specifieke uitdagingen zoals: je persoonlijke prioriteiten in het leven helder rangschikken, je belemmerende overtuigingen onder de loep nemen en vervangen door behulpzame overtuigingen, je manier van communiceren effectiever maken, je mentale fitheid vergroten door ademhaling, meditatie en zelfreflectie, je eigen levensritme herkennen en volgen, je grenzen bewaken in relaties en conflicten, enzovoorts. Het gaat er maar net om wat voor jou nodig is.

Mijn doel is om mijn cliënten maatwerk te leveren, zodanig dat ze optimaal leren omgaan met hun eigen unieke combinatie van kwaliteiten en kwetsbaarheden, en maximaal van het leven kunnen gaan genieten!

Aanbevelingen

Enkele uitspraken van mijn cliënten

“Michiel is ijzersterk om een sfeer van rust neer te zetten, en het gevoel over te brengen dat alles er mag zijn en dat hij met 100 procent aandacht er is voor je.”

“Ik heb jarenlang bij een psycholoog gelopen en allerlei pogingen gedaan om van een fobie en van relatieproblemen af te komen, maar juist Michiel wist al bij de eerste sessie de vinger op de zere plek te leggen en tot een krachtige doorbraak bij mij te komen”

“Ik heb weer het vertrouwen dat ik wel degelijk iets toe te voegen heb. En wensen die ik opgegeven had, mogen er weer zijn. Ik voel nu de rust en de motivatie om ermee aan de slag te gaan. En dat zonder bewijsdrang!”

“Michiel is in staat om op een unieke wijze anderen te helpen om gegrond te blijven en zich weer te verbinden met hun innerlijke vertrouwen en levensvreugde.”

“Er zijn een aantal mensen die echt verschil hebben gemaakt in mijn leven. Michiel is een van die mensen.”

“Zowel zakelijk gezien als sparringpartner, als in mijn privéleven, heeft Michiel mij gereedschappen aangereikt die ik goed kan gebruiken.”

“Michiel heeft een vrolijke uitstraling, dat geeft dan ook een open gevoel naar anderen toe. Doordat ik me kon open stellen, ontstond een hele fijne wisselwerking, waarin ik veel verbinding voelde.”

“Ik was erg blij met je reactie, over meer genieten van het leven, relaties en contacten, me flexibeler opstellen, en mijn talenten meer ontplooien. Bedankt voor de fijne aurareading!”

Praktijkinformatie

Subliem Leven, coaching naar persoonlijke vrijheid

Michiel Thijsse

Kazerneplein 10
2023 GL Haarlem
  • Bij jou thuis
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Subliem Leven, coaching naar persoonlijke vrijheid
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.