Home > Vind hulp > Studio Puur Geluk

"Ik nodig je uit om samen op pad te gaan; naar een leven in balans. Ook wanneer het leven je uitdagingen geeft"

Over Studio Puur Geluk

Het leven overkomt je en vaak kun je niet beïnvloeden hoe het leven loopt.. Wat je wel kunt doen is anders leren omgaan met gebeurtenissen, gevoelens en overtuigingen. Wil je weer een leven in balans? Dan nodig ik je uit om samen jouw pad te gaan bewandelen. Naar een leven in balans, ook wanneer het leven je uitdagingen geeft.

Studio Puur Geluk ontstaan is vanuit mijn eigen ervaringen ontstaan en ik neem je graag mee in de wereld van ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Mindfulness en Mind-Walk®.  Ik ga samen met jou werken aan meer flexibiliteit en veerkracht.

Ook aan ontspanning wordt gedacht, Studio Puur Geluk organiseert regelmatig leuke creatieve workshops met net dat beetje extra!

Volg mij op LinkedIn, Instagram of Facebook voor actueel nieuws en mijn aanbod.

Over Moniek en het ontstaan van Studio Puur Geluk

“Hoe als je je met zorgeloosheid kon omringen en dat dat je ruimte was” (Bert Schierbeek)

Het is 6 oktober 2015, een dag eerder is onze oudste zoon geboren op een termijn van 26 weken en 4 dagen.  Op de sterfdag van mijn vader die 15 jaar eerder plotseling overleed. Onmacht, spanning en verdriet maar ook de blijdschap en euforie die bij de geboorte van een kind horen… worden verwoord op de poster die tegenover me op de muur hangt. Er heerst onmacht en een gevoel van falen voert de boventoon.

Toch hebben deze twee ingrijpende gebeurtenissen mij ontzettend veel gebracht! Onder andere de kennismaking met Mindfulness en later ACT (Acceptance and commitment Therapy) waardoor ik er achter kwam dat ik mezelf en mijn emoties mocht gaan erkennen. Zo ontstond er ruimte voor wat ik belangrijk vind.

Uiteindelijk is het mijn missie geworden om deze mooie methodes ook met de wereld te delen; zo is Studio Puur Geluk ontstaan.

Wat heeft Studio Puur Geluk mij te bieden?

Het aanbod in een notendop

Het leven is niet voorspelbaar en kan soms grillig zijn; leuke momenten worden afgewisseld met soms ingrijpende gebeurtenissen. Hoe ga je daar dan mee om? Een handje hulp kan erg prettig zijn. Wanneer je op zoek bent naar handvaten die je makkelijk in het dagelijks leven kunt inpassen en je klaar bent om jouw leven weer te gaan ‘leven’ dan zouden wij wel eens een match kunnen zijn.

Studio Puur Geluk helpt je graag op weg; wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Kijk eens naar onderstaand aanbod of neem vrijblijvend contact met me op.

Zie ik je snel bij Studio Puur Geluk?