Home > Vind hulp > Studio Isitra

Creatieve BewustzijnsCoaching

Van Wens naar Werkelijkheid door Verbinding & Expressie

Je vrij voelen om keuzes te maken die jou dienen. Die innerlijke ruimte en rust opzoeken waar al jouw antwoorden al op je wachten. De moed verzamelen om jouw beste keuzes te leven. Dat is waar ik je mee help. We zoeken de Wat Wel op. Onderweg naar het realiseren van wat jij wilt leven en beleven, ruimen we de blokkades op die zich laten zien. Door de focus te verleggen naar jouw JA, creëer je ruimte voor het opschonen van jouw NEE.

We zoeken samen de inspiratie op waar jouw hart weer sneller van gaat kloppen. Jij gaat je uitdrukken op het blanke canvas, in verbinding met jouw JA. Je gaat ervaren hoe snel jij de switch naar je goed voelen kunt maken. Door in het moment te zijn, met al je aandacht bij jouw creatie. Ongeacht wat zich laat zien. Alles mag er zijn. Je omarmt, accepteert en laat weer los. Het doek is jouw oefenterrein voor het echte leven. En je zult zien, waar je je aandacht aan geeft, dat groeit. Dus wat is jouw wens? Hoe wil jij je voelen? Het ligt binnen je bereik en ik help je graag dit proces onder de knie te krijgen. Zodat jij voortaan jouw eigen beste inspirator kunt zijn.

Het gaat dus niet om het resultaat, het is de weg ernaartoe die telt. De weg waarin je je bevrijd van je beperkingen en jezelf laat verrassen door de uitkomst. Wanneer mooi of lelijk er niet meer toe doet en dat wat zich wil laten zien gezien mag worden, ervaar jij de ruimte om er helemaal te mogen zijn. Dat is wat we willen. Want jouw unieke aanwezigheid, is belangrijk voor ons allemaal.

Voelen wat je voelt, je intuïtie inzetten om je de weg te wijzen en je laten leiden door je creatieve brein. Het werkt bevrijdend, helend en inspirerend. We doen het samen, ik leef graag een eindje met je mee!

Praktijkinformatie

Studio Isitra

Studio Isitra

C. Schulzlaan 45
2061 KP Bloemendaal
  • Bij jou thuis
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie
Neem direct contact op met Studio Isitra
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.