Home > Vind hulp > Studio Calm (voor vrouwen en kinderen)

Pure ontspanning voor lichaam en geest

Mijn Missie

Mijn missie als masseur en holistisch therapeut is diepe ontspanning te geven, door te voelen en (weer) te verbinden met het lichaam. Dit doe ik door het geven van massage in combinatie met reiki.

Studio Calm is gericht op vrouwen en kinderen. Bij mij bestaat een sessie niet alleen uit een massage- & reikibehandeling, maar ook geef ik de ruimte om te praten. Loop je ergens tegenaan, heb je weinig energie, of speelt er wellicht iets in je leven en loop je vast? Eerst hoor ik graag hoe het echt met je gaat, voordat we de behandeling starten.

Mind, Massage en Reiki

Ik vind het belangrijk om te weten wat er in je om gaat. Daarom geef ik altijd eerst de ruimte om te vertellen wat er bij je speelt. Waar heb je behoefte aan, waarom ben je juist nu hier bij mij? Afhankelijk van de behandeling die je kiest, ligt het eraan hoeveel tijd we nemen om te praten.

Mijn massages zijn puur ter ontspanning van body, mind & soul waarbij reiki altijd een onderdeel is. Waarom reiki? Om jou nog dieper te laten ontspannen, te laten voelen wat er is en energie weer te laten stromen, daar waar juist jouw lichaam het nodig heeft. Omdat alles met elkaar in verbinding staat, is het belangrijk weer in balans te komen. Geen licht zonder donker, geen verdriet zonder blijdschap, geen eb zonder vloed en dus geen rust zonder (gezonde)stress. Een beetje stress is niet erg en is onderdeel van het leven. Pas wanneer stress de boventoon voert en er geen balans is, geeft jouw lichaam aan dat het tijd is voor rust. Door massage en reiki in combinatie met het gesprek, kunnen we die balans weer herstellen.

 

Mijn behandelingen

Puur voor jou, gericht op jou en alle aandacht voor jou

* Calm Intentie Massage (sessie van 2 uur). Voldoende tijd om te praten en te voelen. Op zoek naar jouw intentie.

https://studiocalm.nl/Calm-Intentie-Massage/

* Mind, Massage & Reiki (60 of 90 minuten). Mind, vertel wat er in je om gaat, ik luister graag naar jouw verhaal. Massage van rug, armen, benen (en gezicht bij 90 minuten). Aansluitend een pure ontspannende reiki behandeling.

https://studiocalm.nl/Mind-Massage-Reiki/

* Mind & Reiki (60 minuten). Na het luisteren naar jouw verhaal, wat je ook maar aan mij kwijt wil, geef ik jou een reiki behandeling. Ervaar, laat los en voel wat het met je doet. Pure ontspanning in hoofd, lichaam en geest.

https://studiocalm.nl/Mind-Reiki/

Waarom juist massage (en reiki)?

Tegenwoordig ‘zitten’ we zoveel in ons hoofd en voelen we daarentegen een stuk minder wat er in ons lijf gebeurt. We voelen minder wat we nodig hebben, waar we behoefte aan hebben en alles wat we liever niet willen voelen stoppen we liever weg. Ons lichaam werkt daar lang in mee, maar kan op een gegeven moment (onverklaarbare) klachten gaan geven. Vaker hoofdpijn, last van onze maag, we slapen slechter, minder concentratie, ga zo maar door.

Ik wil je graag uitnodigen, door middel van het gesprek, de massage en de reiki om weer te gaan voelen. Waar komen de klachten vandaan? Wanneer zijn ze begonnen. Soms is het niet zo snel te verklaren, maar kan er wel een bewustzijn komen.

Enkele voordelen van massage & reiki: betere concentratie, beter slapen, beter immuunsysteem, stress verlagen, stimuleert je geluksgevoel, het maakt je bewuster van je eigen lichaam, geeft energie en activeert je zelfhelend vermogen.

Voor meer informatie, check de website en ik maak met alle liefde tijd voor jou vrij!

https://studiocalm.nl/Studio-Calm/

Praktijkinformatie

Studio Calm (voor vrouwen en kinderen)

Cheraldine Oudolf
  • In de praktijk
Neem direct contact op met Studio Calm (voor vrouwen en kinderen)
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.