Home > Vind hulp > Stroming en Groei

Wil jij met overtuiging vol in het leven staan?

website Stroming en Groei

Coaching bij Stroming en Groei zorgt dat er weer flow en groei in je leven komt. Door te kijken naar je kwaliteiten, je drijfveren en waarden weet je waar je kracht ligt. Graag kijk ik met je naar de wensen in je leven. En vooral naar het verschil in het nu en je wenselijke manier van leven.

Waar ik sterk ik ben is op efficiënte manier helder krijgen waar het werkelijk om draait. Wat maakt dat je nu staat waar je staat en hoe kun je de brug slaan naar je wenselijke leven? Het onderzoek en daarna de brug slaan, daar help ik je graag verder mee.

Ik help mensen verder met stress- en mindsettransformatie. Bijvoorbeeld door methode PSYCH-K®. Deze werkt om de belemmerende gedachten en stress die maken dat we vaak niet doen wat we graag zouden willen, om te zetten in helpende, krachtige overtuigingen zodat flow voelbaar is en dat maakt persoonlijke groei mogelijk.

Stress heeft ook een functie, het houdt je alert en je kunt in je focus blijven. Dat is positieve stress.

Wanneer stress zwaar en drukkend wordt omdat het groeit en vanuit negatieve- of belemmerende gedachten komt, zo wordt je eigen groei belemmerd. Je merkt energieverlies, gaat veel in ‘moeten’ denken en komt niet echt vooruit.

Door vanuit je werkelijke waarden te leven, je zingeving, merk je meer zelfvertrouwen. Je mindset wordt gevuld met helpende overtuigingen en je weet welke beweging je moet gaan maken om vooruit te gaan. Te gaan groeien. Dit gaat over persoonlijke ontwikkeling.

Naast PSYCH-K® werk ik nog met andere gevalideerde methodieken zoals ACT, Transactionele Analyse, waarden onderzoek, drijfveren onderzoek, RET, communicatie tools.

PSYCH-K® is een efficiënte methode om stress- en mindsettransformatie te verwezenlijken. Het herschrijft belemmeringen in je onderbewustzijn zodat je rust, ontspanning en gedachten die je groei mindset aan zetten zult ervaren.

 

Door onderzoek naar je waarden krijg je helder waar je heen wilt in het leven.

Praktijkinformatie

Stroming en Groei

Gerdien Keizer

Dorpsstraat 290
Zuid-Scharwoude
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Stroming en Groei
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.