Home > Vind hulp > Stress & Burn-out coach

Stress & Burn-out coaching

KIJK HET LEVEN WEER RECHT IN DE OGEN!!!

Heb je stress of misschien wel een burn-out?

Of ervaar je stress door dat je hoogsensitief bent? Stress door gebrek aan assertiviteit, werk gerelateerde stress of ben jij op zoek naar jezelf maar weet je niet goed hoe!

Misschien twijfel je waar jij precies mee kampt. En welke hulp bij je past. Misschien denk je dat jouw stress wel meevalt, tot het moment komt dat je beseft het gaat zo niet langer…

Wil jij het leven weer recht in de ogen kijken? Jij bent degene die de regie weer terug kan pakken over je leven!

En ik help je daarbij door allereerst naar je te luisteren, de juiste vragen te stellen. En zet je aan het denken, help je patronen ontdekken en bewandel met jou het pad naar een beter, gezonder en minder stressvol leven. Door mijn eigen ervaringen met een burn-out, mijn zoektocht hoe om te gaan met mijn hoogsensitiviteit weet ik hoe belangrijk het is dat je je begrepen voelt door een coach. Ik zie het dan ook als mijn kracht dat ik naast mijn opleiding tot stress en burn-out coach  tevens ervaringsdeskundige ben op dit gebied waardoor ik kan afstemmen op wat jij nodig hebt. Ook werk ik tevens met etherische oliën in mijn praktijk die zowel op fysiek, mentaal als spiritueel niveau ondersteuning kunnen bieden hierin.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kom je langs (of online) voor een goed gesprek. Waarin we samen jou hulpvraag bespreken en jou doel helder krijgen. Vandaar uit maken we nieuwe afspraken.

Heb je vragen bel of mail mij gerust.

 

 

 

 

 

Praktijkinformatie

Stress & Burn-out coach

Susan Neijens

Cwartier
Weert
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
  • Op locatie