Home > Vind hulp > Swiers’ Coaching

Swiers' Coaching

Swiers' Coaching

In heel korte tijd weer in je kracht staan.

Een revolutionaire manier van omgaan met je eigen denken en wat daar van komt...

Waarom heeft niemand me dit eerder verteld?  Dat krijg ik vaak te horen kort nadat ik met mensen aan de slag ga. Dat komt waarschijnlijk omdat we, als we vanuit het 3 principes begrip naar de wereld kijken, de dingen precies andersom doen dan je gewend bent.

Dat is in het begin een beetje ongemakkelijk, maar als je het eenmaal te pakken hebt, bevrijdend. En de resultaten zijn op zijn zachtst gezegd, verrassend. Als mensen eenmaal begrijpen hoe dit voor je kan werken, willen ze nooit anders meer. Sterker nog, dat kan niet eens meer, want door het inzicht wat ik je presenteer, zal je de rest van je leven anders tegen het leven aankijken. Waardoor je begrip van het leven voortdurend verdiept, je steeds meer in balans zult komen.

Dit begrip wordt ingezet bij mensen die in hun kracht willen staan, die zich blijvend aanzienlijk willen ontwikkelen, die last hebben van psycho-sociale klachten (depressie, angsten, onzekerheid, burn-out), maar wordt ook ingezet voor het helpen bij verslaving, psychische zorg, en rehabilitatie van gedetineerden.

Als je meer wilt weten, ga naar mijn website, daar leg ik veel uit en kun je van alles downloaden.

Praktijkinformatie

Swiers’ Coaching

Swier Miedema

De Sterkade 13
5247 MS Rosmalen
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online