Home > Vind hulp > Marjolein Coacht

Lifecoach Utrecht- Marjolein Coacht

STOP DE STRUGGLE MET STRESS

HI, IK BEN MARJOLEIN!

Ik ben jouw lifecoach als jij klaar bent met stress en jij graag mentaal sterker wilt worden. Je hoeft alleen die eerste stap te zetten! De stap waarin je toegeeft dat jouw grens is bereikt, dat je het anders wilt, en je kiest te focussen op jouw mindset en jouw energie. Dus…

Ben jij het zat om altijd maar druk te zijn, altijd maar door te gaan en alle ballen voor iedereen in de lucht te houden met veel stress tot gevolg? Wil jij meer rust in jouw hoofd en lijf? Wil jij mentaal fit zijn zodat je met vertrouwen en vol energie kan doen wat jij wilt? Als jij naar jezelf durft te kijken, jouw mindset wilt ontwikkelen dan is dit de weg voor jou!

Bij Marjolein Coacht vind je verschillende coachprogramma’s die maatwerk bieden bij jouw unieke coachvraag. De Check In, het In-zicht programma en de Mindset workshops helpen jouw zelfinzicht te vergroten en een positieve mindset te ontwikkelen zodat jij keuzes kan maken die goed zijn voor jou!

En hoe help ik jou als lifecoach? Ik kan je vertellen dat ik goed opgeleid ben, over een breed scala aan coachtechnieken beschik en al 200+ uren ervaring heb. Ik kan je vertellen dat ik open, warm en direct ben en met humor op een no-nonsense manier coach…etc. Uiteindelijk is de klik tussen jou en mij het allerbelangrijkst! En dat is iets wat jij en ik alleen maar kunnen weten als je elkaar ontmoet. Dus bekijk de website, check mijn Insta account, lees wat andere zeiden over mij…en voel je vrij om kennis te maken.

Your life is as good as your mindset!

 

accreditatie coachopleiding kwaliteit beroepsvereniging beroepscoachesNOBCO

Praktijkinformatie

Marjolein Coacht

Marjolein de Boer-Reinders

Jule Stynestraat 4
3543 DR Utrecht
  • In de praktijk
  • Op locatie
Neem direct contact op met Marjolein Coacht
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.