Home > Vind hulp > Stip op de horizon Coaching | Arnhem

Stip op de horizon coaching

Op weg naar een volwassen leven met een gouden randje

Herma Wichman, burn-out coach Stip op de horizon – Arnhem:

Voor ons gaat het erom dat je leven een gouden randje krijgt

Mensen die zich sterk betrokken voelen bij hun werk, steken er soms buitensporig veel energie in, waardoor ze een groot risico lopen op een burn-out. Met een burn-out voel je je leeg en ‘opgebrand’. Wij zien vaak dat mensen toch door blijven gaan, omdat het werk op nummer één staat en ze moeilijk nee kunnen zeggen. Ook perfectionisme en faalangst spelen vaak een grote rol.

De ervaring om ineens zo’n groot gebrek aan energie, concentratie en zingeving te ervaren is emotioneel heftig en schokkend. Voor collega’s is het ook vaak moeilijk te bevatten, vooral omdat ze dezelfde persoon meestal kennen als energiek, opgewekt en actief.

Het risico van doorgaan terwijl het eigenlijk niet meer gaat, is dat het ‘lijntje knapt’. Opeens lukt het niet meer: je wilt wel, maar er komt niets uit je handen. Je kunt gewoon niet meer. Je lichaam geeft aan dat het niet meer gaat.

Als je deze signalen herkent, is het belangrijk om er aandacht aan te besteden. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Telefoon 026-35 12 661 of mail naar info@stipopdehorizon.nl

Ervaringen

De mensen krijgen weer perspectief. Je gaat mogelijkheden zien om stap voor stap uit het dal te klimmen en te herstellen. Geleidelijk ontstaat er ruimte om je stip op de horizon te ontdekken, hoe spannend dat misschien ook is. Daarna gaan we kijken wat je nodig hebt om er voor te gaan, om het te durven en ook echt te doen.

Je kunt 100% op ons rekenen

Je kunt volledig op ons rekenen gedurende de tijd dat je coachingstraject loopt.

Stip op de horizon coaching | Meer informatie

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Bel 026-35 12 661 of mail naar info@stipopdehorizon.nl We helpen je graag verder.

Praktijkinformatie

Stip op de horizon Coaching | Arnhem

Herma Wichman

Statenlaan 8
6828 WE Arnhem
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online