Home > Vind hulp > Spiritueel coach Viola

Spiritueel coach Viola

In mijn praktijk werk ik holistisch. Dat wil zeggen dat ik coaching aanbied, kijkend naar de mens als geheel. Wat betekend dat ik werk op de emotioneel, mentaal(gedachte/overtuigingen/mechanismes), fysiek en spiritueel gebied. Daarin zet ik verschillende methode in. Zoals lichaamsgericht werken, ademwerk, voice dialogue, systemisch werk, transactionele analyse, lichaamsgerichte trauma therapie, the work, NLP, energetische healingen, klankhealingen,  hypnose, energetisch stervensbegeleiding, kindercoaching, mindfullness  regressie, en reïncarnatie.  Daarnaast ben ik opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en die achtergrond neem ik ook mee.

Het holistisch werken, is voor mij belangrijk, omdat ik de mens als geheel zie. Door te werken op alle lagen, kan dat geen waar tegen aan gelopen wordt, volledig ontworteld worden. Ik kijk verder dan alleen het symptoom niveau, dus alleen dat wat zichtbaar aan de oppervlakte ligt. Omdat onder symptoom vaak de oorzaak zit.  Juist het onzichtbare zichtbaar maken, het onbewuste gedrag/gevoel/imprint, naar de oppervlakte halen, vind ik uitdagend. Daardoor vinden de mooiste ontwikkelingen plaats, omdat dan het symptoom begrepen wordt.

Iedere sessie bij mij is maatwerk en iedere sessie is anders, ik werk op mijn intuïtie in verbinding met degene die een sessie met mij heeft. Het zijn transformatieve sessies op alle lagen van het mens zijn.

Mijn website wordt gemaakt, deze zal uiterlijk in maart 2024 live zijn.

Voor vragen, mail naar: spiritueelcoachviola@gmail.com

Praktijkinformatie

Spiritueel coach Viola

Viola van den Bogerd
Neem direct contact op met Spiritueel coach Viola
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.