Home > Vind hulp > Spiritueel centrum Soulconnections

Danielle Nijhuis Spiritueel Coach en Docent

Mediumschap en Spiritualiteit

Opleidings centrum Soulconnections Enschede

Mediumschap & Healing

Opleiding centrum Soulconnections

Bij Soulconnections Enschede  ons primaire doel het bieden van hoogwaardig onderwijs in spiritualiteit en mediumschap. We geloven in een no-nonsense aanpak, waarbij we eerlijk en liefdevol zijn, en ruimte geven om spiritualiteit in de breedste zin te verkennen.

Met trots zijn we het enige geassocieerde orgaan van de Spiritualist National Union in Nederland, waardoor we een unieke positie innemen in het spirituele landschap.En zijn al onze trainingen en opleidingen gestoeld en volgens de maatstaven van de Engelse methodiek mediumschap.
Daniëlle is de oprichtster van Soulconnections Enschede en is gecertificeerd leerkracht en draagt dan ook het CSNU teacher certificaat in Healing mediumschap. (deze is  ze aan het uitbreiden naar S&D) Diana gaat bijna examen doen voor haar accrediatie Speaking en Demonstration)

Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en de zoektocht naar gevoeligheid en sensitiviteit wil onderzoeken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we verwelkomen iedereen die klaar is om naar hun eigen intuïtie te luisteren en de spirituele wereld in hun leven toe te laten.

We streven naar groei en succes in het mediumschap zodat jij het in de praktijk kan brengen en een instrument kan zijn van liefde . Maar ons uiteindelijke doel is om een positieve impact te hebben op het leven van mensen in Nederland, zodat je authentiek naar je  eigen gevoel kunnen luisteren en de spirituele wereld in je  leven kan  verwelkomen.Mediumschap is namelijk voor iedereen. Niet alleen voor geboren mediums.
Dus ook voor jou!!

 

SOULCONNECTIONS ENSCHEDE SCHOOL VOOR SPIRITUALITEIT EN MEDIUMSCHAP

“Laat je innerlijke licht stralen”

“De ziel is als een vlam die eeuwig brandt, een onsterfelijke vonk die de essentie van ons wezen draagt. Het is de bron van onze diepste emoties, wijsheid en verbondenheid met het universum. De ziel kent geen grenzen, geen beperkingen; het is een eindeloze oceaan van liefde en bewustzijn. Laat de stem van je ziel je gids zijn op je reis van groei, verlichting en spirituele vervulling.”

BEWIJS VAN OVERLEVING

Psychic of Mentaal reading (Online)

  • Wat kan je verwachten in een spirituele reading met Danielle Nijhuis
  • Helderheid: Een spirituele reading biedt je een frisse blik op je situatie, waardoor je nieuwe perspectieven kunt ontdekken en duidelijkheid kunt krijgen over de richting die je wilt nemen.
  • Begeleiding: De spirituele gidsen van danielle fungeren  als een betrouwbare begeleider op je reis. Je krijgt   ondersteuning, inzicht en praktische adviezen om je te helpen obstakels te overwinnen en je volledige potentieel te realiseren.
  • Een spirituele reading kan dienen als een krachtig instrument voor persoonlijke groei en transformatie. Het kan je bewust maken van diepgewortelde patronen, beperkende overtuigingen of emotionele blokkades die je groei kunnen belemmeren.
  •  Soms hebben we bevestiging nodig dat we op de juiste weg zijn. Een spirituele reading kan je helpen om te vertrouwen op je intuïtie en de keuzes die je maakt, omdat het je laat zien dat je op een pad van groei en zelfontdekking bent. daarnaast maakt danielle contact met overleden dierbare die met bewijsbare informatie komen over hun leven en wie zijn waren en gedeelde herinneringen, daardoor wordt er een brug gebouwd tussen de twee werelden waardoor de twijfel over de dood geen twijfel meer is, Er is zoveel meer en jou geliefde willen je graag liefde troost en ondersteuning geven

Voor het maken van een online reading stuur je eenvoudig een e-mailnaardanielle@soulconnections.nl

* Er is een wachttijd van een aantal weken

Praktijkinformatie

Spiritueel centrum Soulconnections

Danielle Nijhuis

Pastoor Geertmanstraat 15
7535 BZ Enschede
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Spiritueel centrum Soulconnections
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.