Home > Vind hulp > Soulprinted

Soulprinted

Bevrijd jezelf van vermoeidheid, stress en burn-out en kies voor een lichter en vrijer leven

Een lichter en vrijer leven begint bij rust. Diepe rust. Maar die is vaak ver te zoeken, of niet? De eerste stap is jezelf toestemming geven om te rusten. Vanuit rust maak je verbinding met jezelf, voel je je diepste verlangens en kun je stappen nemen richting het leven waar je blij van wordt. 

Mijn intentie is om je te helpen herinneren wie je werkelijk bent, zodat je vanuit rust en verbinding met jezelf je energie kunt inzetten om de dingen te doen die je voldoening in je leven en werk geven.

Ik ben zo blij dat je hier bent.

Durf te rusten met yoga nidra

Yoga nidra is mijn ultieme life hack om in diepe rust te komen. Yoga nidra is een op slaap gebaseerde meditatie, die je stap voor stap in een steeds diepere ontspanning begeleidt. Voor mij was regelmatig yoga nidra luisteren levensveranderd. En voor mijn cliënten ook.

Gratis yoga nidra Durf te rusten driedaagse

Ben je benieuwd wat yoga nidra voor jou kan betekenen? Bij de gratis Durf te rusten-driedaagse ontvang je een gratis yoga nidra meditatie, die je thuis zelf kunt luisteren.

Waar wacht je op?

Rust please!

“Meteen na de eerste keer was ik overdonderd door hoe ik me na yoga nidra voelde: minder pijn, alsof ik uren had geslapen. Geen chaos meer in mijn hoofd, een bepaalde rust in mijn hoofd die ik echt al jaren niet meer had ervaren. Alsof ik een soort van reset had gehad. Echt waar! En nog steeds ervaar ik dat na elke sessie. Ik heb voor mijn gevoel een bepaalde rust gevonden, zowel lichamelijk als geestelijk, die ik zelfs met jarenlang mediteren niet zo heb ervaren. Jouw Durf te Rusten-driedaagse is echt een cadeau! Ook de oefeningen erbij, heel fijn!”

 

Geef jezelf ook rust cadeau

Als je op zoek bent naar een holistische aanpak om:

– meer rust in je hoofd en lijf te brengen zonder schuldgevoel

– te herinneren wie je werkelijk bent en je energie te managen op de manier die bij je past

– veel meer plezier en voldoening in je leven en/ of werk te ervaren

dan ben je op de juist plek.

Mijn unieke holistische methode

Ik combineer mijn kennis en ervaring op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde, de Yoga filosofie en de wijsheid van Human Design om jou te begeleiden naar een lichter en vrijer leven vanuit je unieke soulprint.

De Soulprint methode bestaat uit drie pijlers: ontspannen, omarmen en ontvangen.

Wanneer je je leven wil veranderen is het essentieel om te beginnen bij de basis: je veilig voelen in je lichaam. Dit doen we door diep te ontspannen. Vanuit diepe ontspanning kan je energie weer vrij door je lichaam stromen. Alles wat je niet meer nodig hebt – beperkende overtuigingen, trauma’s en gedragspatronen- kun je laten gaan. Je herinnert je wie je bent en weet wat je wil. Je kunt jezelf weer omarmen zoals je bent. Vervolgens kun je dat wat bij je past uitnodigen in je leven, want er is ruimte om te ontvangen.

 

Hoe ik je kan begeleiden in rust en energiemanagement

01| 1-op-1 holistisch Lichter en Vrijer Leven-traject (persoonlijke intensieve holistische begeleiding naar een lichter en vrijer leven)

02| Online Durf te Rusten-programma’s en gratis community (gericht op rusten met yoga nidra en energiemanagement)

03| Re-integratietraject bij burn-out (intensieve holistische begeleiding gericht op terugkeer naar passend werk)

Door de jaren heen heb ik een breed palet van verschillende tools die ik kan inzetten in mijn sessies en programma’s, zoals yoga nidra, zenshiatsu, gua sha, matrixcoaching, mindfulness, kindercoaching, kindermassage, zwangerschapsmassage, EFT.

Bent u werkgever?

Vanuit mijn HRM-ervaring met als specialiteit ziekteverzuim en mijn persoonlijke ervaring met reïntegratie heb ik een uniek holistisch re-integratietraject ontwikkeld om werknemers weer vol energie naar passend werk te begeleiden. 

Is duurzame inzetbaarheid onderdeel van je personeelsbeleid? Focus op welzijn van de medewerkers is essentieel bij de preventie van ziekteverzuim. Ik help hier graag op projectmatige basis bij.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hai, ik ben Maureen Tenda

Mijn naam is Maureen Tenda. Vanaf mijn 17e heb ik ruim 10 jaar chronische klachten gehad, zoals bijholte-ontsteking, migraine, prikkelbare darm en rugklachten. Na het werken op de HRM afdeling kreeg ik op 22-jarige leeftijd een burn-out en daarna chronische vermoeidheid. Na mijn tweede burn-out ben ik bij een acupuncturist terecht gekomen, waar mijn herstel begon en mijn interesse voor de Chinese Geneeskunde is gewekt. Tijdens mijn opleiding Zenshiatsu voelde ik weer de energie stromen. In mijn eigen lijf maar ook die van de ontvangers van mijn behandelingen. Ik ben een eigen praktijk begonnen en heb me toegewijd aan andere oosterse lichaamstherapie, coaching en mindfulness. In mijn praktijk begeleid ik mensen met een burn-out en andere lichamelijke en geestelijke klachten. Ik ben er een paar jaar tussenuit gegaan om te zorgen voor mijn kinderen en nu sinds een aantal jaren ben ik weer terug met unieke holistische trajecten bij vermoeidheid, stress en burn-out.

Samenwerkingen

Inspreken van (mindfulness) meditaties

Ik heb met veel plezier yoga nidra meditaties ingesproken voor de nederlandse vertaling Durf te Rusten van het boek Daring to rest van Karen Brody. Daarnaast heb ik meegewerkt aan de vertaling van het boek.

Ook heb ik de mindfulness meditaties ingesproken voor het boek Mindfulness en zelfexpressie van Janet Slom.

In de Viva stond ik met een artikel over rugklachten bij thuiswerken tijdens de Corona periode.

Sta je op een kruispunt in je leven en voel je: ‘En nu ben IK aan de beurt’ maak dan een afspraak om uit te vinden of je klaar bent voor een holistisch traject bij mij.

liefs

Praktijkinformatie

Soulprinted

Maureen Tenda
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Soulprinted
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.