Home > Vind hulp > Solidum Coaching | Ede

Vind vaste grond onder je voeten

Solidum Coaching

Solidum Coaching

Vind vaste grond onder je voeten

Hoi!
Mijn naam is Myrthe en ik ben het gezicht achter Solidum Coaching. Ik ben personal coach en loopbaancoach en woon samen met mijn man en zoontje in Ede.

Mijn missie

Het is mijn missie om jou te helpen bij het vinden van vaste grond onder jouw voeten, zodat jij van daaruit kunt groeien en keuzes kunt maken die écht bij jou passen.

Een vaste grond waardoor jij weet wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vindt. Vanaf zo’n sterke basis kun je stappen voorwaarts gaan zetten. Je geeft je leven zo vorm dat het past bij jouw talenten én prioriteiten. Als je zelf stevig staat, kun je ook meer betekenen voor de wereld om je heen. Zo kun je jouw talenten inzetten om niet alleen je eigen leven mooier te maken, maar ook dat van anderen. Daar wordt de wereld beter van!

Voor wie?

Coaching is er voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen en daar actief mee mee bezig wil zijn. Misschien weet je nog niet precies waar je dan mee aan de slag wilt, maar merk je wel dat er iets niet helemaal klopt. Of je hebt juist al helder wat je zou willen veranderen, maar het lukt je (nog) niet goed zelf. In beide gevallen is het prettig om meer inzicht te krijgen in jezelf en je leven. Dat kun je vervolgens omzetten in concretie acties.

Hoe?

Je kunt kiezen uit een aantal trajecten. Als je interesse hebt in een coachtraject, spreken we eerst een intakegesprek af. Dit is gratis en vrijblijvend. In dat gesprek kun jij vertellen waar je mee aan de slag wilt of waar je tegenaan loopt. Ook bekijken we dan samen welk traject het beste bij jou past.

Klaar om in jezelf te investeren?

Neem contact met mij op voor meer informatie of plan meteen een gratis en vrijblijvende intake. Ik maak graag kennis met je!

Praktijkinformatie

Solidum Coaching | Ede

Myrthe van Milligen

Hogerhorst 115
6714 LD Ede
  • In de praktijk
  • Online