Home > Vind hulp > SOL – Yoga with Melanie

SOL - Yoga with Melanie

www.solyogawithmelanie.com

SOL - Yoga with Melanie

Yoga | Mindfulness | Retreats

Online yoga met Melanie

Ha, welkom! Ik ben Melanie, een gecertificeerd Yin yoga en Strala yoga docente.

Mijn missie? Jou (opnieuw) helpen verbinden met die plek van diepe rust en lichtheid in jezelf, door middel van yoga, meditatie, mindfulness, Ayurveda en akoestische gitaar tunes. Laat je meevoeren in mijn ontspannen en speelse yogalessen, en land in het meest warme thuis die je je kan voorstellen: jezelf.

In mijn lessen is het intunen met jezelf essentieel. Onderzoek hoe je steeds vollediger sensaties in je lichaam kan voelen en herkennen, ontdek wat je nodig hebt en laat beweging van daaruit op een natuurlijke wijze ontstaan. Bewegen op een intuïtieve manier die voor jou goed en ondersteunend voelt: daar gaat het om. Zo wordt yoga speels, licht en een unieke expressie van jou in elk willekeurig moment. Want wie zegt dat een yoga pose op één specifieke manier moet? Of yoga altijd serieus moet zijn?

Laat je meevoeren op dit innerlijke avontuur naar die plek van diepe rust en lichtheid in jou, zodat je die warme zonnestralen in jou weer kan delen met de rest van de wereld.

 

 
Aanmelden groepsles | SOL – Online Yoga with Melanie

Ontdekken of dit ook iets voor jou is? Meld je aan voor een live online yogales op Maandagavond 18.00 uur via mijn website.

Of stuur een mail naar hello@solyogawithmelanie.com om een opname te ontvangen, zodat je de les kan volgen in je eigen tijd!

 

Aanmelden privé-sessie | SOL – Yoga with Melanie

Liever een privé-sessie boeken, die volledig op jou is afgestemd?

Plan een privé-sessie in 

 

Retreats

4 Seasons Retreats

1-daagse retraites die volledig in het teken staan van jouw welzijn en self-care in elk seizoen: dat zijn de 4 Seasons Retreats. Marjolein – outdoor life coach – en ik hebben onze expertise samengebracht om een holistisch programma te bieden dat bestaat uit o.a. yoga, mindfulness, ademwerk, Ayurveda, outdoor life coaching en wijsheid uit de natuur. Alles wat je doet, proeft, ruikt en ervaart staat volledig in het teken van het seizoen!

Als we in harmonie met de natuur en de flow van de seizoenen leven, leven we ook in betere harmonie met onszelf. Elk seizoen vraagt om andere self-care practices, zodat we onze welzijn, vitaliteit en balans optimaal kunnen ondersteunen het hele jaar door.

Meer info of boeken? Check www.4seasonsretreats.com.

 

SOL – Yoga with Melanie | Mini-retreats en workshops

Bekijk het aanbod van aankomende workshops en mini-retreats op mijn website.