Home > Vind hulp > Sofia van Herp Haptotherapie en coaching

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ervaar jij veel stress? Gevoelens van onrust? Het idee dat je alle ballen hoog moet houden? Liggen paniekgevoelens op de loer? Of misschien voel je je somber? Ervaar je problemen in het omgaan met emoties, gevoelens van onzekerheid, eenzaamheid of angst? Heb je concentratieproblemen, moeite met keuzes maken, zie je altijd beren op de weg? Heb je het gevoel dat situaties je overkomen en je geen regie hebt?

In onze maatschappij hebben we afgeleerd om naar ons lichaam te luisteren en te handelen. Ons voelen heeft meer en meer plaatsgemaakt voor ons denken.

Gevoelens spelen een grote rol in ons dagelijks leven, ook als je daar niet bij stil staat. Je voelt de hele dag door en je lichaam reageert daar direct op. Jouw gevoelens en emoties hebben invloed op hoe je je gedraagt, beweegt, reageert, denkt en op de keuzes die je maakt.

Als je daar niet tevreden mee bent of last hebt van allerlei (vage) klachten, dan zou het zomaar kunnen dat je voorbij bent gegaan aan de signalen die je lichaam je geeft. Wanneer je onvoldoende naar je gevoelens en behoeften luistert, uit zich dat op den duur in lichamelijke of psychisch/emotionele klachten.

Tijdens de sessies leer je jouw patronen herkennen en hoe jij met situaties in je dagelijks leven omgaat. Ik help je om met meer balans, stevigheid en zelfvertrouwen in het leven te staan!

Wil jij weer lekker in je vel zitten, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Praktijkinformatie

Sofia van Herp Haptotherapie en coaching

Sofia van Herp

Vuurvlinderlaan 100 A
2496XL Den Haag (Ypenburg)
  • In de praktijk
  • Online
  • Vergoed door verzekeraar