Home > Vind hulp > Sleutel tot je hart

Sleutel tot je hart

De weg naar rust in je hoofd en lichaam is de weg naar binnen

Coaching, Systemisch werk & Reiki

Veel (lichamelijke) klachten zijn een (alarm)signaal van dat je niet het leven leidt waar je diep van binnen naar verlangt. Met name hier in het ‘Westen’ hebben we de neiging om maar door te gaan totdat we ‘erbij neervallen’ en met ons hoofd willen we tot oplossingen komen, voor zaken waar we tegenaan lopen of in vastlopen, alleen liggen de antwoorden niet in het hoofd.

Als je enkel vanuit je hoofd leeft en altijd maar doorgaat, ben je net een M&M op pootjes, en vergeet je dat je ook nog een lichaam hebt. Het is ontzettend belangrijk dat je niet alleen verbinding hebt met je hoofd, maar ook met je hart en je buik. Wat denk je? Wat voel je? Wat doe je? Door hier inzicht in te krijgen word je je bewust van wie je daadwerkelijk bent en zul je steeds beter gaan ervaren/aanvoelen wat wel of niet kloppend is voor jou en waar jouw eigen grenzen liggen. Door meer in verbinding te komen met jezelf zul je sneller de signalen van je lichaam oppikken dat je bijvoorbeeld over je eigen grenzen heengaat en het beter is om bijvoorbeeld een rustmoment in te plannen i.p.v. door te gaan met hetgeen waar je mee bezig was.

Ik ondersteun je tijdens de coachsessies om terug in verbinding te komen met jezelf. Ik reis letterlijk een stukje met je mee tijdens jouw reis hier op aarde. Door me op jou af te stemmen bied ik je een veilige bedding, zodat we ons samen kunnen richten op wat jij op dat moment nodig hebt. We werken met wat zich aandient en gezien wilt worden. Daarbij put ik uit een breed scala aan interventies, gericht op blijvende ontwikkelingen, met als resultaat dat je meer in verbinding met jezelf komt en meer leert vertrouwen op je eigen innerlijke kompas. Jouw innerlijke kompas wijst je namelijk de weg/het pad dat bij jou past.

“Het mooiste en grootste cadeau dat je aan jezelf kunt geven is JEZELF ZIJN”

Toolbox

In mijn toolbox zit mijn sterk ontwikkeld innerlijk kompas, een Mental Coach en Systemisch Coach opleiding, NLP Master en een Reiki Master, dus ook als je een keer geen zin hebt om te praten of om een opstelling of praktische oefening te doen, dan kun je ook heerlijk tot rust komen tijdens een ontspannende Reiki sessie.

Ik ben ervaringsdeskundige in o.a.:

 • het begeleiden van cliënten in het (op korte termijn) verkrijgen van inzichten/oplossingen op zakelijk en/of privé gebied
 • het in kaart brengen van hindernissen welke op dit moment nog voorkomen dat jij je doelen nog niet hebt behaald
 • het transformeren van belemmerende overtuigingen naar helpende overtuigingen
 • het begeleiden in het verkrijgen van rust in het hoofd en lichaam (ontspanning)
 • het ondersteunen en het geven van inzichten bij het maken van een (belangrijke) keuze(s)
 • jezelf op 1 leren zetten
 • leren luisteren naar wat je hart je ingeeft, je hart klopt, om vanuit hier stappen te kunnen gaan zetten
 • je eigen grenzen leren kennen en, wanneer deze inzichtelijk zijn, deze ook aan leren geven
 • om leren gaan met (hoog)gevoeligheid (HSP)
 • en tal van andere zaken

 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie ik ben, wat ik nog meer doe en of ik je kan ondersteunen op jouw reis naar binnen? Plan dan je afspraak in of plan vrijblijvend een kennismaking in via de afsprakenmodule op mijn website. Je mag me ook altijd contacten via één van de andere contactmogelijkheden zoals via deze pagina.

Afspraak mogelijkheden:

Praktijkruimte Brouwersgracht 167-4 in Amsterdam
Donderdagen tussen 8.30 en 14.30 uur

De overige dagen zijn de sessies online of in de natuur.

Wil je graag een fysieke sessie, maar kun je niet op donderdagen tussen 8.30 en 14.30 uur? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. 

Maak nu een afspraak

Praktijkinformatie

Sleutel tot je hart

Linda Folkers

Brouwersgracht 167-4
1015 GH Amsterdam
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Sleutel tot je hart
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.