Home > Vind hulp > Shivas Coaching

Start met experimenteren om nog meer over jezelf te leren.

Klik hier voor nog meer info

Bereik met jouw (zelf)kennis alles waar jij zo naar verlangt.

Ik geloof dat het nog meer doen Wat voor jou Wel Werkt de manier is om al jouw doelen te gaan bereiken. 

“Verwarring is een doorgang naar een nieuwe en andere realiteit.” zegt Richard Bandler, een van de oprichters van het Neuro Linguïstisch Programmeren.

Weerstand, onzekerheid, je ongemakkelijk voelen… Allemaal gevoelens die je liever niet voelt. En dat zorgt ervoor dat je vast blijft zitten in een vicieuze cirkel waar je eigenlijk graag uit wilt.

Maar hoe kom ik uit die cirkel? Is vaak de hulpvraag van cliënten die ik in mijn praktijk krijg.

Ieder leven is anders.

Iedereen heeft een andere woonsituatie, andere familie, een ander sociaal leven, ander werk. Maar ook andere ervaringen, persoonlijke waarden en overtuigingen die ook allemaal van invloed (kunnen) zijn op of het leven je voor de wind gaat of dat je misschien ergens op vastloopt.

Soms kan je daar wat hulp bij gebruiken. Shivas Coaching helpt je graag verder.

Ik ben ervan overtuigd dat jij alles al in je hebt zitten om jouw intense verlangen te gaan bereiken.

Meer doen Wat Wel Werkt.

Samen gaan we op onderzoek uit naar wat er tussen jou en jouw verlangen in staat én wat jij nodig hebt om die vicieuze cirkel te gaan doorbreken. We kijken niet alleen naar wat voor jouw belangrijk is maar ook naar wat jij al kan, wat jouw kwaliteiten zijn, en naar wat jij nog kunt gaan versterken om op een succesvolle wijze jouw verlangen te gaan bereiken.

Door te experimenteren leer je meer over jezelf. Met deze unieke (zelf)kennis creëer je jouw eigen manier van leven. Een levensstijl die wel voor jou werkt op weg naar jouw verlangen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar hoe ik werk en of ik jou kan helpen bij het vinden van jouw eigen ideale oplossing?

Matchgesprek

Graag leer ik jou beter kennen én stel ik me ook graag voor aan jou. Samen zoomen we in op jouw hulpvraag en de situatie waarover het gaat. We bespreken alle stappen die horen bij de ondersteuning die jij zoekt. En beschrijven we welke doel(en) jij wilt behalen. Ook hoe jij daar zelf wilt kome en wat ik voor jou kan betekenen om daar te gaan komen.

Wat Werkt Wel bepaal je zelf

Ik ben ervan overtuigd dat meer doen Wat Wel Werkt voor jou ook de oplossing is. En samen gaan we kijken naar dat waar jij mee kan gaan experimenteren. Jij gaat jezelf daarmee verrijken met nog meer kennis over jezelf. Zo kom je te weten wat bij jou past en hoe jij dus zelf uit die vicieuze cirkel kunt gaan stappen. Jouw situatie weer op de rit kunt gaan krijgen. De regie kunt gaan pakken over jouw eigen leven.

Maatwerk

Omdat iedereen anders is, iedereen een ander soort hulpvraag kan hebben, lever ik alleen maatwerk. Doen we alleen dat wat voor jou wel werkt en alles afgestemd op jouw hulpvraag.

Je creëert die balans bij jezelf door niet alleen te kijken naar jouw hulpvraag maar ook door in te zoomen op de bijbehorende zaken zoals jouw mindset, veerkracht, dat wat je in je lijf voelt etc.

De behoefte aan Veiligheid, Vrijheid maar ook het nemen van Verantwoordelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel tijdens de sessies.

Bevind jij je momenteel in een vicieuze cirkel?

En wil je die graag doorbreken?

Wie je die regie over je leven, rust in je hoof & lijf, controle hebben over jouw gedachten…?

Heb je behoefte aan een steuntje in de rug om te gaan experimenteren? En erachter te komen Wat voor jou Wel Werkt, zodat jij ook jou eigen manier van leven kunt gaan creëren.

Voel je ook dat JIJ nu aan de beurt bent om jezelf centraal te gaan zetten?!!

Elke vorm van coaching is persoonlijk. Een juiste klik is heel erg belangrijk. Wil je weten of we samen een match zijn? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in zodat we samen kunnen kijken of mijn begeleiding iets voor jou kan betekenen.

Je bent welkom!

Liefs Sharon

Praktijkinformatie

Shivas Coaching

Sharon de Groot

Zadelmakerstraat 44
1991je Velserbroek
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online
Neem direct contact op met Shivas Coaching
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.