Home > Vind hulp > ShePower – Laura van Groeningen coaching

Zorg voor jezelf, dan zorg je voor al het andere.

Zorg voor jezelf, dan zorg je voor al het andere.

Dat klinkt tegenstrijdig, maar is het juist niet!

 

Als jij echt voor jezelf gaat zorgen, dan pas kun je er zijn voor alles om je heen.

Wij zijn geneigd om van buiten naar binnen te leven. Eerst af te checken wat er van ons verwacht wordt, wat iedereen om ons heen nodig heeft of wat er allemaal moet gebeuren. Als alles af is, komen we zelf aan de beurt. Dan kan je gaan opbranden en tegen een burn-out of echt in een burn-out terechtkomen. Of je gaat ‘ vechtend’ door het leven en ervaart alles en iedereen snel als teveel en overweldigend. Waarom overkomt jou dit allemaal? Het antwoord is simpel en tegelijkertijd lastig genoeg: omdat je niet voldoende voor jezelf zorgt.

Herken jij dit:

  • Je kunt lastig ‘bijtanken’. Het leven overweldigt je vaak. Alsof je batterij leeg is.
  • Je geeft jezelf niet de aandacht die je nodig hebt
  • Je verwacht van anderen dat zij jou bevestigen
  • Je stelt je afhankelijk op en wacht op goedkeuring tot je ‘aan de beurt bent’
  • Je raakt gefrustreerd omdat dit teweinig gebeurd en je daardoor maar door en doorgaat
  • Je gunt jezelf teweinig ruimte en tijd
  • Je voelt je misschien zelfs schuldig of onrustig als je dan eindelijk tijd voor jezelf neemt.

Al snel denk jij dat je egoistisch bezig bent als je tijd aan jezelf besteed. Eerst wil je van alles af hebben of afmaken of voor iedereen zorgen.

Sta jij op je eigen to do list?

Ik begeleid jou naar jezelf op 1 zetten, want dat is niet egoistisch. Sterker nog, het is eerder egoistisch als je in je eigen verhaal blijft hangen en niet de verantwoordelijkheid pakt om echt voor jezelf te gaan zorgen. Jij kunt dit! Het enige wat wij als eerste mogen gaan doen is erachter komen wat de blokkade is die dit tegenhoudt. Ik begeleid jou bij het hervinden van je power om de juiste keuzes voor jezelf te maken, zodat jij echt goed voor jezelf gaat zorgen. Op mentaal, emotioneel en lichamelijk vlak.

Ik gebruik hiervoor tijdens mijn coaching het bioresonantie apparaatje Healy. Alles is vibratie, zoals geluid, maar ook je gedachtes en je gevoelens zijn vibraties. Healy helpt jou lichamelijk en geestelijk naar de juiste frequentie te brengen zodat jij je meer in balans voelt. Daarnaast is Healy wetenschappelijk bewezen ondersteunend bij fybromyalgie, chronische pijn, skeletpijn, depressie, migraine en aanverwante slaapstoornissen. Lees hier alles over Healy https://she-power.nl/healy/

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken met de Healy (online of offline)? Neem dan contact met mij op of klik hier https://she-power.nl/aanbod/

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten.

Als je een andere vraag hebt, neem dan vooral contact met mij op. Voel je welkom.

Praktijkinformatie

ShePower – Laura van Groeningen coaching

Laura van Groeningen

Tjalkkade
2022 GC Haarlem
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online