Home > Vind hulp > Sharon Calis – Inner Support Company

Met mij naar buiten meer rust van binnen

Wandelcoaching - Retraites

Sharon Calis, Inner Support Company (voorheen Retraitewandelcoaching) is opgericht vanuit een passie om mensen te ondersteunen, motiveren en stimuleren om weer in verbinding te komen met zichzelf. Vanuit deze verbinding kan je weer voelen waar je energie van krijgt, waar je blij van wordt en wat goed voor je is. Het creëren van je mooiste leven, waardoor meer innerlijke rust ontstaat.

Door middel van (wandel)coaching, retraites, support en inspiratie, zowel individueel als in groepen.

Ik combineer coaching graag met het buitenleven en genieten. Dat zie je terug in het aanbod van mijn diensten en in de plek waar ik coach. Vanuit ontspanning is het makkelijker om bij de kern te komen.

Retraites:

Natuurlijk Retraite is een plek om uit te rusten, stilte te vinden, bij te tanken of je klaar te maken voor een verandering of beslissing. Je leert jezelf kennen en ontdekt je passie en je kracht. Je innerlijke zelfsturing, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling groeit en beklijft. De rust en inzichten die je ontdekt tijdens deze retraite zijn bijzonder zinvol voor mensen die bewust op zoek zijn naar (her)ontdekking van hun (werk)plezier.

Of misschien heb je wel gewoon behoefte aan een paar dagen voor jezelf.

Een ongedwongen en inspirerende plek met o.a. goed en puur eten, wandelingen in het prachtig nabij gelegen bos, mindfulness oefeningen, meditatie, inzichtoefeningen en coaching. Tijd om het parasympatische zenuwstelsel (ontspanningszenuwstelsel) te activeren.

Er is een groot aanbod van retraites, dus waarom zou je voor deze kiezen?

  • We zijn al 2x benoemd in de Libelle als 1 van de meest bijzondere retraites van Nederland
  • We werken samen met  zeer gemotiveerde en ervaren professionals
  • We houden de groep klein zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht
  • De recensies spreken voor zich!

Wees welkom mij een berichtje te sturen via het contactformulier, bekijk mijn website volg mij op InstagramFacebook of plan direct een gesprek.

 

Praktijkinformatie

Sharon Calis – Inner Support Company

Sharon Calis-Lammers
  • In de natuur
  • Op locatie
Neem direct contact op met Sharon Calis – Inner Support Company
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.