Home > Vind hulp > Share in balance

Share in Balance voor Yin Yoga of Yoga-Pilates

Rust en Ontspanning

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je wat langer in 1 houding blijft waardoor je je lichaam de tijd geeft om meer rust te vinden, je checkt even in bij jezelf en de houdingen zorgen ervoor dat je je soepeler zal kunnen bewegen.

Bij de Yoga Pilates ben je wat meer in beweging, daarmee werk je aan je houding, je versterkt je buik en je rugspieren o.a. om een sterkere houding te creeren maar je werkt ook aan je lenigheid en flexibiliteit en rust in je lichaam.

Op dit moment zijn alle lessen online. Heb je nog nooit Yoga gedaan dan kan dit via een 1 op 1 sessie waarbij ik je heel rustig kan begeleiden en we kunnen kijken wat bij je past, zodat je kan ervaren dat Yoga ook heel laagdrempelig kan zijn maar wel effect heeft. Daarnaast heb ik ook groepsessies waar je aan mee kunt doen. Een kennismakingssessie is altijd gratis.

Dit zijn de perfecte lessen om eens kennis te maken, zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderden met een duidelijke uitleg en veel verschillende opties een toegankelijke manier om Yoga te doen.

Praktijkinformatie

Share in balance

Sharon van Tongeren


3533CZ Utrecht
  • In de natuur
  • Online
  • Op locatie