Home > Vind hulp > Service to be one

Van 'Shit naar Shiny' weer lekker op weg.

Rust in je hoofd, je vrij voelen en het zelfvertrouwen hebben om voluit te leven.

Ik begeleid mensen met stress- en burn-outklachten met liefde van ‘shit naar shiny’. Weer lekker op weg na een effectieve geïntegreerde aanpak. Angst, spanning en stress loslaten, gezond met emoties leren omgaan en ze loslaten, beperkende overtuigingen en zelfbeeld loslaten, weten hoe het beste met valkuilen om te gaan. Beschermingsstrategieën doorzien en bewust kiezen wat je wil doen en hoe je je wil denken, voelen en doen. Inzicht krijgen in wie je in essentie bent, zelf de regie nemen en je focussen op wat je het liefste wil. Hierdoor kun je echt de beste versie van jezelf zijn en voluit leven. Wanneer cliënten er sterker uitkomen dan ze vooraf voor mogelijk hielden, dan ben ik tevreden. Mijn motto is dat waar een wil is, ook een weg is en je de mogelijkheid hebt om je leven op een positieve manier te beïnvloeden.

Een geïntegreerde aanpak met coaching, en wat er nodig blijkt te zijn zoals NLP, hypnotherapie enzovoort om tot de gewenste coachingsdoelen en resultaat te komen. Of het nu het opbouwen van zelfvertrouwen is. Of het lostalen van spanning en emoties. Of het nu het vergroten is van assertiviteit. Het leren vinden van innerlijke rust en rust in je hoofd. Bewuste keuzes leren maken of het loslaten van (faal)angst. Het stoppen met piekeren en verkrijgen van een goede nachtrust.

Stress- en burn-outklachten met daarbij angstklachten, overgangsklachten, klachten die te maken hebben met autisme of hooggevoeligheid zijn geen bezwaar voor het welslagen van het coachingstraject dat ik je kan bieden.

Praktijkinformatie

Service to be one

Arna Vliegen-Verschure

Neerijnense Mark 5
4182SB Neerijnen, West Betuwe
  • In de natuur
  • In de praktijk
  • Online