Home > Vind hulp > Serenetymassages

Serenetymassages | Massage Nieuw-Vossemeer

Ontspanningsmassage | Hotstone Massage | Voetreflexologie en meer...

 

Bij Noor Voorthuizen van Serenetymassages te Nieuw-Vossemeer ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten massages en massagetechnieken.

Massages worden al eeuwenlang gegeven en ontvangen en zijn er in vele verschillende vormen. Massages helpen bij geestelijke en fysieke ontspanning en het verhelpen van allerlei klachten. Door middel van aanrakingstechnieken kunnen lichaam en geest zich ontspannen, terwijl er ondertussen ook andere activiteiten in gang worden gezet; spierknopen worden losgemaakt, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en eventuele (fysieke) blokkades worden  verminderd of zelfs verwijderd. Massages helpen om afvalstoffen die zich hebben opgehoopt in het lichaam los te maken, waardoor deze gemakkelijker uit het lichaam kunnen worden verwijderd.

Serenetymassages | Soorten massage

Bij Serenetymassages ben je aan het juiste adres voor o.a.:

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage helpt de bloedsomloop te verbeteren en de spieren te stimuleren. Dit kan ervoor zorgen dat stress, paniek en angst verminderen of zelfs verdwijnen. Ook werkt een ontspanningsmassage erg goed bij slaapproblemen. Door regelmatig een ontspanningsmassage te ondergaan, word je je weer bewust van je lichaam en verkrijg je nieuwe energie.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage met warme stenen (basaltstenen). De stenen zorgen niet alleen voor een aangename temperatuur, maar geven ook hun persoonlijke energie door aan de ontvanger van de massage. Een hotstone massage draagt bij aan o.a. ontgifting van het lichaam, verlichting van spanning, het vergroten van het welzijn, vermindering van stress, verbetering van de doorbloeding, ontspanning van stijve spieren, verlichting bij acute en chronische spierproblemen en het stimuleren van het immuunsysteem.

Thaise voetreflexmassage

Een Thaise voetreflexmassage helpt om het lichaam en geest te ontspannen, eventuele blokkades te verwijderen en de energiestoom in het lichaam te bevorderen. Een Thaise voetreflexmassage kan optioneel worden gecombineerd met een ritueel voetenbad.

Kokosstempel massage

De kokosstempel massage bestaat uit 2 onderdelen: het scrubben van het lichaam en de daadwerkelijke massage. Door het scrubben kan de lichaamshuid herstellen, kunnen ouderdomsverschijnselen worden tegengegaan, wordt het immuunsysteem versterkt en worden de lichaamsporiën geopend. Na het scrubben volgt de massage met de warme stempels die gevuld zijn met pure kokos. Een kokosstempel massage is de ideale massagevorm om emotionele stress los te laten en het zelfbewustzijn en de levensenergie terug in harmonie te brengen.

Serenetymassages | Meer informatie & Contact

In de speciale massagekamer van Serenetymassages kun je al vanaf €25,00 een massage ondergaan.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en/of het inplannen van een afspraak? Neem dan gerust contact met me op!

Dan kan via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina op Balansportaal of via het contactformulier op mijn website.

 

Praktijkinformatie

Serenetymassages

Noor Voorthuijzen

Julianastraat 30
4681 AM Nieuw-Vossemeer
Neem direct contact op met Serenetymassages
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.