Home > Vind hulp > Senzadi Yoga & Coaching

Senzadi Yoga & Coaching

Als coach, yogadocent èn ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out begeleid ik jou graag in jouw proces. Bewustwording is dè basis voor alle groei en dat is waar ik sterk in ben.

Ben jij bewust dan ben jij in in het moment, in contact met je lichaam en je gevoel. Bewustwording is nodig voor een heldere mind om dagelijks beslissingen te kunnen maken die bij jou passen, rekening houdend met jouw behoeften en grenzen. Bewust leven geeft een groot gevoel van vrijheid, meer ruimte om te kunnen genieten. Ben jij niet of minder bewust, dan loop je jezelf al gauw voorbij, is het lastig om jouw grenzen te bewaken, laat staan om nee te zeggen. Bij het langdurig negeren van jouw behoeften en het structureel overschrijden van jouw grenzen wordt een burn-out haast onvermijdelijk. Samen kunnen we preventief aan de slag om jou de juiste tools en technieken te leren ter bevordering van jouw bewustwording en het voorkomen van een burn-out. Ben jij herstellende van een burn-out dan gaan we samen aan het werk om eerst jouw accu weer op te laden alvorens we de volgende stappen gaan zetten naar herstel.

Coaching in combinatie met yoga is een krachtige en zeer efficiënte methode die bewustwording en persoonlijke groei op een laagdrempelige manier mogelijk maakt. Je hebt overigens geen ervaring nodig, je bent goed en mooi zoals je bent! Ik heb hier al veel mooie resultaten mee mogen behalen en ben steeds weer onder de indruk van de (helende) kracht van onze ademhaling.

Met mijn levenservaring en kennis leer ik jou graag de tools om (weer) volledig in je kracht te komen. Investeer in jezelf, jouw gezondheid en levensgeluk. Jij 2.0!

Over jouw coach | Nadya

Sinds 2017 run ik met veel plezier mijn eigen yogastudio en de afgelopen jaren heb ik mij succesvol ontwikkeld tot bewustzijnscoach met een specialisatie in preventie en herstel bij burn-out. Mijn missie is om jou weer je authentieke zelf te laten zijn. In jouw kracht!

Ook ik maak mijn reis en heb onderweg de nodige obstakels overwonnen. Als ervaringsdeskundige kan ik mij goed inleven, empathie is essentieel. Iets wat ik miste toen ik jaren terug kampte met burn-out. Ik voelde mij onbegrepen en niet gehoord. Dankzij yoga kwam ik ein-de-lijk in contact met mijn gevoel. Deze had ik als 12 jarig meisje na het plotseling overlijden van mijn moeder ’uitgeschakeld’. Dit trauma, de angst en controledrang (perfectionisme) die daar uit voortvloeiden, maakten het leven onnodig zwaar. De effecten van yoga bleken groots! Na mijn eigen proces te hebben doorlopen wist ik, dit is fantastisch, hiermee wil ik anderen helpen. Diverse yoga- en coachingsopleidingen volgden. Sindsdien volg ik mijn hart en mag ik elke dag mijn passie beoefenen en mensen begeleiden naar een sterkere versie van zichzelf.

Natuurlijk is het niet alleen rozengeur en maneschijn, dat zou niet realistisch zijn. Het leven is grillig, inmiddels zijn zowel mijn ouders als mijn schoonouders helaas al jong overleden. Desondanks het grote gemis, sta ik stevig en kan ik genieten van het leven. Ik voel mij dankbaar en tevreden voor wat er wel is en kan, heb een positieve mindset en mag doen wat ik écht leuk vind, op een manier die voor mij gezond is. Dit gun ik jou ook! 

Coaching | Wat kun je zoal verwachten?

We hebben allemaal momenten in het leven dat je het soms even niet meer weet, vastloopt en jezelf afvraagt ‘Is dit het nu?’, ‘Wil ik dit voor de rest van mijn leven?’, ‘Als ik niet gauw verander, komt het niet goed.’. Het kan ook zijn dat je iets vervelends hebt meegemaakt en moeite hebt jezelf weer te herpakken. Ben je jezelf door een relatie, stress, een lang ziektebed etcetera, gaandeweg verloren. Of loop jij jezelf al járen voorbij, sta je klaar voor iedereen maar vind je het lastig om voor jezelf te zorgen, jouw grenzen te bewaken en nee te zeggen? Vrees je voor een burn-out of zit je er middenin? Wacht dan niet langer en kom in beweging. Kies voor jezelf en jouw gezondheid!

Coaching omdat jij het waard bent in jezelf te investeren en:

 • omdat jij vrijheid en geluk verdient
 • omdat een bewuster leven leidt naar meer tevredenheid en dankbaarheid 
 • omdat jij sterker in je schoenen zal staan, in jouw kracht
 • omdat jij het niet alleen hoeft te doen
 • omdat het fijn is dat jouw coach empathisch en zonder oordeel naar jou luistert. 
 • omdat mijn ruime ervaring, kennis en tools jou gaan helpen in het thuiskomen bij jezelf. Jij 2.0! 

De ervaring leert dat er steevast een aantal gebieden zijn die (klein of groot) een rol spelen in jouw coachvraag en waar we in dat geval samen aan zullen werken. Denkend aan:

-Bewustwording

-Zelfliefde en selfcare

-Ochtendritueel, energiebalans en structuur 

-Vitaliteit, voeding en beweging

-Grenzen bewaken en nee-zeggen

-Trauma herkennen en dealen met triggers

-Stress en copingsstrategieën 

-Hoe te ontspannen en het creëren van ontspanningsmomenten

-Kwaliteiten (valkuilen, uitdagingen en allergieën) 

Een coachingsessie bestaat uit een gesprek, het leren van de juiste tools en technieken, opdrachten en yoga (bewegen/meditatie/ademhalingsoefeningen). Ook is het mogelijk om bij aanhoudende, belemmerende/beperkende gedachtenpatronen en overtuigingen RET; Rationeel Emotieve Therapie en/of ACT; Acceptance Commitment Therapy te volgen.

Een coachingsessie vindt in principe plaats in de studio/praktijk, maar is ook wandelend in het bos of aan het strand van Den Helder mogelijk. Verder weg is mogelijk in overleg. Mijn voorkeur gaat uit naar face to face contact maar on-line coaching is zeker mogelijk.

Coaching | Tarief

Intake

Aan de hand van onze telefonische intake doe ik een schatting van het aantal sessies. Je boekt overigens niet alle sessies ineens, dit bekijken we per keer. De een leert snel, de ander heeft wat meer tijd/sessies nodig. Coaching is maatwerk en alles sessies bereid ik zorgvuldig voor. Het is verstandig om minimaal een uur vrij te plannen na jouw coachingsessie. Niet alleen vanwege mogelijke uitloop, maar vooral om alles rustig te laten bezinken. 

Particulier

Een coachingsessie duurt gemiddeld 1 uur, ten bedrage van €89 en dient bij het boeken van de sessie (dus vooraf) te worden voldaan. Het tarief is inclusief btw, voorbereiding èn verslaglegging. Eventuele reiskosten bij coaching op een andere locatie zijn hierin niet meegenomen. Het kan gebeuren dat een sessie langer duurt, dat mag je beschouwen als mijn investering in jou. Annuleren van een sessie kan tòt maximaal 24 uur van tevoren, daarna wordt jou 50% van het tarief gerekend. 

Via werkgever

Indien jouw werkgever wilt investeren in jouw groei en coachingstraject dan gelden er andere tarieven en is het mogelijk een offerte op te vragen.

Opfrisser nodig of terugval?

Wanneer jij na verloop van tijd (dus na het afronden van jouw coachtraject) behoefte hebt aan het opfrissen van jouw geleerde vaardigheden, dan is het mogelijk vervolgsessies te boeken tegen een gereduceerd tarief.

 

Vragen | Intake | Boeken

Na het lezen van alle informatie heb je wellicht nog vragen. Ik vertel jou graag over de mogelijkheden. Je kunt een mail sturen naar info@senzadiyoga.nl en vermeld daarin jouw naam, telefoonnummer en in het kort jouw coachvraag, vervolgens neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Investeer in jouw geluk, jouw vrijheid, jouw leven.

Warme groet, Nadya

Praktijkinformatie

Senzadi Yoga & Coaching

Nadya Zondervan

Vismarkt 3
1781TA Den Helder
 • In de natuur
 • In de praktijk
 • Online
 • Op locatie
Neem direct contact op met Senzadi Yoga & Coaching
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.